Sport

CFR Cluj – Petrolul 1-0 în etapa a 12-a din SuperLiga. Manea dă lovitura în primul minut de prelungiri!

Golul lui Manea, din primele secunde de prelungiri, a decis verdictul partidei CFR Cluj - Petrolul 1-0 în etapa a 12-a din SuperLiga.
01.10.2022 | 21:31
CFR Cluj  Petrolul 10 in etapa a 12a din SuperLiga Manea da lovitura in primul minut de prelungiri
CFR Cluj - Petrolul Live stream ora 21:30 în etapa a 12-a din SuperLiga. Campionii vor blana lupilor. Dan Petrescu a rămas pe banca ardelenilor. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
01-10-2022
17:38

CFR Cluj - Petrolul 1-0 (Manea 90+1)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min.90+3: Avantaj lăsat perfect de arbitrul Cătălin Popa, Petrila scapă singur cu Vâlceanu, însă mingea îi sare și jucătorul clujenilor trimite pe lângă!

Min.90+1: GOOOL CFR Cluj. Lovitură de colț bătută la bara a doua, Vâlceanu nu iese, iar Manea reia imparabil!

Min.88: Ies Dumitriu și Jair, intră Cebotariu și Tucaliuc.

Min.85: Kolinger reia cu capul, după o lovitură de colț, dar mingea trece pe lângă.

Min.83: Malele este înlocuit de Mistrati. La Petrolul, Ivanovski îi ia locul lui Irobiso.

Min.78: Schimbare la Petrolul. Cioiu intră în locul lui Grozav.

Min.77: Boateng șutează de la marginea careului, însă mult peste.

Min.76: Roger este deschis la marginea careului, șutează către poartă, dar Vâlceanu prinde.

Min.74: Petrescu mai face o schimbare. Roger intră în locul lui Birligea.

Min.63: Petrolul este oprită pe un contraatac 2 contra 1 la o semnalizare eronată a unuia dintre oficialii partidei. Cătălin Popa lăsase jocul să continue.

Min.60: Triplă schimbare la clujeni. Ies Yeboah, Braun și Deac, intră Petrila, Manea și Buș.

Min.59: Șut-centrare al lui Yeboah și avem parte de prima minge trimisă de clujeni pe spațiul porții. Vâlceanu prinde fără probleme.

Min.53: Petrolul încearcă să pună în pericol poarta adversă, dar două centrări consecutive nu ajung la un jucător aflat în poziție de finalizare.

Min.47: Irobiso are o șansă de gol, dar lovitura sa de cap se duce pe lângă.

Min.45: Malele reia cu capul, după o lovitură de colț, dar mingea merge mult pe lângă.

Min.30: CFR continuă să aibă posesia, dar Petrolul este prima echipă care-și trece în cont un șut pe poartă, prin Țicu, însă Scuffet a prins fără probleme.

Min.11: Yeboah este avertizat după un fault la Seto.

Min.8: Muhar încearcă o finalizare, dar șutul este blocat.

Min.1: A început meciul.

CFR Cluj: Scuffet – Braun, Kolinger, Yuri, Camora – Boateng, Muhar, Deac – Yeboah, Malele, Birligea. Rezerve: Sava – Manea, Billong, Hoban, Cvek, Roger, Mistrati, Petrila, Buș. Antrenor: Dan Petrescu

Petrolul: Vâlceanu – Meijers, Tamaș, Mathaus – Pashov, Dumitriu, Seto, Tavares, Țicu – Irobiso, Grozav. Rezerve: Leitner – Borța, Cioiu, Cebotaru, Tucaliuc, Velisar, M. Bratu, Ivanovski, Măzărache. Antrenor: Nicolae Constantin

Meciul CFR Cluj – Petrolul are loc sâmbătă, 1 octombrie, cu începere de la ora 21:30, în cadrul etapei a 12-a din SuperLiga. Clujenii ocupă locul 4, cu 18 puncte, la şase lungimi de primele două clasate, Farul şi Rapid, dar au şi două meciuri mai puţin. Petrolul este pe locul 6, cu 17 puncte, dar au pierdut ultimele două jocuri.

Unde se joacă meciul CFR Cluj – Petrolul

Confruntarea CFR Cluj – Petrolul se desfăşoară sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 21:30, dar nu pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din cartierul Gruia al municipiului de pe Someş. Gazonul acestui stadion s-a deteriorat mult în ultima vreme şi acum se află în stadiul de refacere pentru o perioadă de cel puţin două săptămâni.

ADVERTISEMENT

Prin urmare această partidă va avea ca locaţie stadionul Gaz Metan din Mediaş, devenit extrem de familiar prahovenilor, pentru că este al treilea meci de campionat pe care îl dispută aici şi al patrulea cu totul, aici având loc şi jocul de Cupă cu Şelimbăr. Iar în privinţa publicului nu ar fi de mirare ca în tribune să se afle mai mulţi fani ai lupilor galbeni, pentru că la Cluj CFR nu are foarte mulţi suporteri.

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – Petrolul

Partida CFR Cluj – Petrolul se joacă sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 21:30, pe stadionul Gaz Metan din Mediaş, în etapa a 12-a din SuperLiga şi va putea fi vizionată pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi urmări şi dacă veţi intra pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Primele zile din octombrie nu se anunţă a fi tocmai foarte frumoase la Mediaş. Sâmbătă, 1 octombrie, va fi un cer acoperit toată ziua, dar cu perspective de până la 10 la sută de ploaie slabă. Dar de duminică vor urma trei zile cu vânt şi ploaie în mai multe reprize. Maxima zilei va fi de 26 de grade, dar va coborî până la 19 grade la ora jocului care va fi condus de arbitrul piteştean Cătălin Popa.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea CFR Cluj – Petrolul

Dan Petrescu, rămas la Cluj deşi plecarea lui părea a fi iminentă, are trei absenţe grele la acest meci. Una este veche, cea a vârfului croat Gabriel Debeljuh, celelalte mai recente dar şi ele par a fi de durată, Andrei Burcă în centrul defensivei şi Mihai Bordeianu la mijloc. În plus, mijlocaşul ofensiv Adrian Păun a fost cedat la Hapoel Beer Sheva pentru 250.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Şi prahovenii au un jucător important indisponibil în acest meci. Este vorba despre unul dintre cei trei componenţi ai liniei de fund, Huza, care este suspendat pentru o etapă. În schimb, uriaşa veste pentru toţi fanii Petrolului este faptul că la Mediaş a făcut deplasarea inclusiv Costică Budescu, refăcut, în sfârşit, după cele 9 luni de coşmar de la operaţia de ligamente.

Cote la pariuri la jocul CFR Cluj – Petrolul

Deşi partida are loc la Mediaş pentru casele de pariuri CFR Cluj rămâne mare favorită. Ardelenii au primit cota de  1,55 pentru victorie iar Petrolul dacă ar da lovitura ar atinge o supercotă de 7,40. Petrolul este o echipă defensivă, dar cu un foarte bun joc de contraatac şi aşa a reuşit să adune destule puncte în deplasare.

ADVERTISEMENT

Un gol înscris de elevii lui Nicolae Constantin are  cotă de 2,00 iar varianta şansă dublă X2 este iarăşi o mare lovitură dacă iese, nu mai puţin de 2,50. La Ploieşti este acum linişte în vestiar după ce jucătorii şi-au primit restanţele salariale şi toată lumea visează la intrarea în play-off.

ADVERTISEMENT