Fotbal intern

CFR Cluj pierde un jucător important pentru meciul cu Clinceni. Cine e infectat cu COVID-19

11.01.2021 | 18:27
CFR Cluj pierde un jucator important pentru meciul cu Clinceni Cine e infectat cu COVID19
ADVERTISEMENT

Campioana CFR Cluj pierde un jucător de bază înainte de reluarea sezonului în Casa Pariurilor Liga 1, după ce încă un jucător a fost infectat cu coronavirus.

Edi Iordănescu va avea parte de un sezon dificil, mai ales că au început ofertele pentru jucătorii de bază, Damjan Djokovic și Andrei Burcă fiind primii care o pot părăsi pe CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Pe lângă toate acestea, Edi Iordănescu a pierdut un titular incontestabil din primul unsprezece pentru prima partidă a anului din Casa Pariurilor Liga 1, cu revelația acestui sezon, Academica Clinceni.

Paulo Vinicius s-a infectat cu COVID-19

Unul dintre cei mai importanți jucători ai lui CFR Cluj vor lipsi la primul meci din campionat. Conform Looksport, fundașul central al campioanei, Paulo Vinicius, a fost din nou infectat cu coronavirus și a părăsit cantonamentelor ardelenilor.

ADVERTISEMENT

Recuperat în mod suprinzător după o accidentare gravă, unul dintre cei mai prolifici marcatori ai campioanei CFR Cluj, este lovit din nou de ghinion și va absenta cel puțin la următoarele două partide, fiind deja în izolare.

Pe parcursul anului trecut, Dan Petrescu a avut probleme mari pe postul de fundaș central, unde la un moment dat mai avea doar doi jucători care ar fi putut juca pe acea poziție și se pare că nici Edi Iordănescu nu a scăpat de acest blestem.

ADVERTISEMENT

Ben Youssef ar putea debuta la CFR Cluj

Absența lui Paulo Vinicius ar putea fi șansa mult așteptată pentru Ben Youssef, care ar putea debuta chiar ca titular la meciul cu Clinceni. Tunisianul a semnat cu CFR pe data de 4 noiembrie, însă nu a reușit să debuteze până acest moment, după ce a fost și el infectat cu coronavirus.

Astfel, Vinicius va rata cel puțin partidele cu Academica Clinceni (14 ianuarie) și Sepsi Sfântu Gheorghe (17 ianuarie). Brazilianul ar putea reveni la timp pentru meciul cu Hermannstadt din etapa a 18-a, programat pe 23 ianuarie. Pe postul de fundaș central ar mai putea evolua Andrei Burcă, Denis Ciobotariu, Ivica Zunic și Syam Ben Youssef.

ADVERTISEMENT

Ben Youssef a mai evoluat în Liga 1 și pentru Astra Giurgiu în campionatul României, în perioada 2012-2015, acumulând aproximativ 100 de meciuri pentru formația giurgiuveană, câștigând Cupa și Supercupa României. Prestațiile de la Astra i-au asigurat acestuia debutul la echipa națională a Tunisei în 2013, cu care a participat și la Campionatul Mondial din 2018.

  • 14 meciuri are Vinicius în acest sezon pentru CFR Cluj
  • 3 goluri a marcat fundașul central al campioanei
ADVERTISEMENT