Sport

CFR Cluj pleacă marți în Malta pentru meciul din primul tur al Ligii Campionilor! Alexandru Păun, singurul jucător care rămâne pozitiv la COVID-19. Exclusiv

16.08.2020 | 20:11
CFR Cluj pleaca marti in Malta pentru meciul din primul tur al Ligii Campionilor Alexandru Paun singurul jucator care ramane pozitiv la COVID19 Exclusiv
ADVERTISEMENT

CFR Cluj începe miercuri, de la ora 22:00, aventura europeană din noul sezon. Echipa lui Dan Petrescu joacă în Malta cu Floriana, în primul tur preliminar din Liga Campionilor. 

Campioana României devine, astfel, prima echipă românească ce va juca în noul sezon un meci oficial. Scurta vacanță a ardelenilor nu a fost lipsită de probleme și virusul COVID-19 le-a dat bătăi de cap lui Dan Petrescu și compania.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, CFR Cluj va pleca marți în Malta pentru meciul din primul tur preliminar al Ligii Campionilor, cu Floriana. Confruntarea se va disputa miercuri, de la 22:00, într-o singură manșă. În caz de egalitate, se merge mai departe în prelungiri și la penalty-uri.

CFR Cluj pleacă marți în Malta pentru meciul din primul tur al Ligii Campionilor! Păun, singurul jucător pozitiv COVID-19

Vestea bună pentru ardeleni este că Damjan Djokovic a scăpat de COVID-19 după ce fusese pozitiv săptămâna trecută. La fel este și Dan Petrescu, cel al cărui test a fost neconcludent în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT

Singurul jucător din lotul ardelenilor care a ieșit pozitiv la testul de coronavirus este Alexandru Păun. Jucătorul este într-o situație neplăcută. El a fost primul om depistat pozitiv de la CFR Cluj, chiar înaintea meciului cu FCSB din play-off, care trebuia să se dispute pe 18 iulie.

Astfel, în ciuda faptului că a trecut mai bine de o lună de atunci, Păun este în continuare pozitiv și izolat de grup. Astfel, fotbalistul nu va putea face deplasarea în Malta, pentru meciul din Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu și Djokovic, testați negativ! Au revenit alături de echipă

Departe de jucători a stat și Dan Petrescu o bună perioadă de timp. Până să fie testat negativ, Petrescu a condus din tribune antrenamentele pentru a nu risca să îi infecteze pe jucătorii săi. Vă reamintim că în ultimele trei etape ale sezonului trecut, echipa a fost condusă de Valeriu Bordeanu.

Dacă se va califica mai departe, CFR Cluj are o misiune dificilă în turul doi preliminar din UEFA Champions League. Ardelenii vor întâlni Dinamo Zagreb, campioana Croației. Sorții au decis ca meciul din turul doi să se joace la Cluj.

ADVERTISEMENT

Anul trecut echipa lui Dan Petrescu a mers până în play-off-ul Champions League, unde a fost eliminată de Slavia Praga. Însă, parcursul european a continuat în Europa League și s-a încheiat abia în 16-imile competiției, CFR Cluj fiind eliminată de Sevilla după două rezultate de egalitate, 1-1 și 0-0.

 

ADVERTISEMENT
Tags: