Fotbal intern

CFR Cluj – Poli Iași 1-0 în Liga 1 Betano. Victorie minimalistă și CFR e lider!

19.10.2018 | 22:51
CFR Cluj  Poli Iasi 10 in Liga 1 Betano Victorie minimalista si CFR e lider

CFR Cluj a câștigat cu 1-0 partida jucată pe teren propriu cu Poli Iași, unicul gol al jocului fiind marcat de Andrei Mureșan în minutul 19.. Programul și rezultatele în timp real le ai pe www.fanatik.ro.Vezi toate detaliile partidei accesând aplicația de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

În urma acestui rezultat, CFR a urcat provizoriu pe primul loc în Liga 1 Betano, cu 23 de puncte în 12 etape. Ca să rămână acolo, are nevoie ca FCSB să nu câștige duminică seara derby-ul de la Craiova.

Poli Iași a suferit cea de-a treia înfrângere consecutivă, dar rămâne în apropierea locurilor de play-off.


UPDATE, ora 22.50. Final de meci


UPDATE, ora 22.35. Moldovenii încearcă să forțeze, dar nu reușesc deocamdată să-și creeze alte ocazii de gol


UPDATE, ora 21.35. Ocazie imensă a Clujului. Ioniţă întoarce pentru Ţucudean, şut deviat şi, din cinci metri, Moutinho nu reuşeşte să împingă mingea în poartă


UPDATE, ora 21.18. Andrei Mureşan deschide scorul şi CFR Cluj e lider în acest moment în Liga I Betano


UPDATE, ora 21.00. A început partida


UPDATE, ora 20.10. Jucătorii de la CFR Cluj au ajuns la stadion.

?Băieții au ajuns la stadion înaintea meciului cu CSM Poli Iași! Hai CFR! ⚽

?Băieții au ajuns la stadion înaintea meciului cu CSM Poli Iași!Hai CFR! ⚽

Gepostet von Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA am Freitag, 19. Oktober 2018


UPDATE, ora 20.05. Echipele de start pentru meciul CFR Cluj – Poli Iaşi:

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureşan, Camora – Djokovic, Hoban, Culio – Ioniţă, Ţucudean, Moutinho

FC Poli: Rusu – Rus, Mihalache, Cioinac, Sin – Qaka, Flores, Patrick Petre, Moussa – Enho, Bekui


Partida dintre CFR Cluj și Poli Iași se joacă vineri, 19 octombrie, de la ora 21.00, iar ardelenii au nevoie de o victorie pe teren propriu pentru a urca pe prima poziție în clasament. Echipa lui Antonio Conceicao are 20 de puncte și se află la un singur punct în spatele liderului FCSB. Dacă roș-albaștrii se vor încurca la Craiova, atunci ardelenii vor urca pe primul loc. De partea cealaltă, Poli Iași a adunat 14 puncte din 11 etape jucate în sezonul 2018 – 2019 din Liga 1 Betano și se clasează pe locul 9.

VEZI ONLINE TV pe Digi Sport, Look TV, Telekom Sport CFR Cluj – Poli Iași din Liga 1 Betano LIVE VIDEO și STREAM pe FANATIK.RO

Meciul CFR Cluj – Poli Iași din Liga 1 Betano o să fie ONLINE TV pe Digi Sport, Look TV și Telekom Sport, dar se poate vedea LIVE VIDEO și STEAM pe FANATIK.RO. Flavius Stoican are probleme înaintea duelului din Gruia. Antrenorul în vârstă de 41 de ani a decis să îi lase acasă pe Andrei Cristea, căpitanul echipei din Copou, dar și pe Ionuț Panțîru. Cei doi fotbaliști au fost implicați într-un scandal înaintea partidei cu CFR Cluj, informație oferită în exclusivitate de FANATIK.RO.

Mario Camora se duelează cu un adversar în CFR Cluj – Poli Iași

În etapa a 13-a din Liga 1 Betano, Poli Iași va primi vizita formației Hermannstadt, vineri, 26 octombrie, ora 18.00, în Copou, iar CFR Cluj se va deplasa la Sfântu Gheorghe, duminică, 28 octombrie, de la ora 20.00, unde va întâlni Sepsi OSK.

CFR Cluj – Poli Iași, vineri, 19 octombrie, de la ora 21.00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, în etapa a 12-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.