Fotbal intern

CFR Cluj – Politehnica Iași 4-0. Campioana, repetiție reușită înaintea derby-ului cu FCSB

14.03.2021 | 22:38
CFR Cluj  Politehnica Iasi 40 Campioana repetitie reusita inaintea derbyului cu FCSB
ADVERTISEMENT

CFR Cluj s-a distrat duminică seara cu lanterna Poli Iași, a egalat FCSB la puncte în fruntea clasamentului și așteaptă încrezătoare derby-ul de vinerea viitoare de pe Arena Națională.

A fost o joacă de-a șoarecele cu pisica, venirea italianului Nicolo Napoli pe banca moldovenilor neaducând revirimentul așteptat de conducătorii echipei.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj – Poli Iași 4-0 (Chipciu 44, Omrani 45+1, Deac 61, 88) – VEZI VIDEO

  • CFR Cluj: Sandomierski – Susic (68 Ciobotariu), Vinicius, A. Burcă, Latovlevici – C. Deac, Bordeianu, Itu (75 Carnat) – Gîdea (13 Chipciu), Omrani (75 M. Pereira), A. Păun (75 Sigurjonsson). Rezerve: Arlauskis, Ciobotariu, Ben Youssef, Hoban, Sigurjonsson, L. Aurelio, M. Pereira, Chipciu, Carnat. Antrenor: Edi Iordănescu
  • Poli Iași: Brănescu – Onea, Frăsinescu, Baxevanos, Bușu – R. Popa (46 Acosta), Vanzo – Calcan, D. Flores (46 Platini), A. Stan (4 Vega) – Duranovic. Rezerve: Axinte, Cană, Zaharia, Vega, De Iriondo, Acosta, Platini, R. Lopes, Gaitan. Antrenor: Nicolo Napoli

Min. 16: Șutul lui Itu este reținut de Brănescu.

Min. 25: Tot Itu are șansa de a marca, dar șutul său din careu trece peste poartă.

Min. 44: GOOL CFR CLUJ! Chipciu deschide scorul cu un șut frumos de la marginea careului mare. CFR Cluj – POli Iași 1-0

ADVERTISEMENT

Min. 45+1: GOOL CFR CLUJ! Itu, aflat în poziție suspectă de offside, îi pasează pe 6 metri lui Omrani, care înscrie cu un șut sub bară. Reluările tv nu au lămurit dacă a fost offside la Itu sau nu. CFR Cluj – Poli Iași 2-0

Min. 61: GOOL CFR CLUJ! Pasa excelentă a lui Omrani îl lasă pe Deac singur cu portarul Brănescu, iar mijlocașul clujean înscrie fără emoții. CFR Cluj – Poli Iași 3-0

ADVERTISEMENT

Min. 88: GOOL CFR CLUJ! Aflat la debutul în echipa clujeană, Sigurjonsson se descurcă excelent între fundașii ieșeni, îi pasează perfect lui Deac în careu, care marchează cu un șut plasat. CFR Cluj – Poli Iași 3-0

CFR Cluj – Politehnica Iași Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida CFR Cluj – Politehnica Iași se joacă duminică, 14 martie, de la ora 20:45, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din cartierul Gruia. Se estimează că la ora partidei nu va ploua, deși cerul va fi înnorat, dar va ploua cu o zi înainte. Temperatura ar urma să fie cuprinsă între 9-10 grade.

ADVERTISEMENT

Meciul CFR Cluj – Politehnica Iași se dispută duminică, 14 martie, de la ora 20:30, în etapa a 27-a din Liga 1 și este transmis în direct de posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus. Puteți urmări acest joc și dacă veți intra pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

Edi Iordănescu are mari probleme de lot. Lipsesc 6 jucători importanți la CFR Cluj

Un astfel de meci este văzut drept unul dintre cei mai siguri soliști din ziua respectivă în fotbalul european, pentru că într-adevăr CFR Cluj la această oră este net superioară moldovenilor și în mod normal aceștia ar trebui să se impună la pas, pentru a pregăti marele meci de la București, din următoarea rundă, contra FCSB.

Edi Iordănescu nu este tipul de antrenor care să disprețuiască adversarul și cu siguranță a cerut jucătorilor săi să aibă aceeași atitudine serioasă, aceeași abordare ofensivă din ultimele partide, pentru că o lipsă de concentrare se transformă într-un dușman mult mai mare decât adversarul în sine.

CFR Cluj are mari probleme de lot, Edi Iordănescu neputând să se bazeze pe nu mai puțin de 6 jucători de bază: Camora este suspendat, Bălgrădean și Manea sunt accidentați, în timp ce Costache, Rondon și Debeljuh au fost infectați cu COVID.

Nicolo Napoli, adus pe post de Messia la Iași

Politehnica Iași este ultima clasată, sunt peste trei luni de când nu a mai câștigat un meci. La echipă este haos total, oficialii se acuză între ei, dar a fost adus italianul Nicolo Napoli ca un fel de Messia care să încerce redresarea echipei și o salvare miraculoasă. Greu însă și pentru Napoli să spere la ceva tocmai în deplasarea de la Cluj.

Evident că și casele de pariuri tratează acest meci drept unul cu învingătorul știut dinainte, motiv pentru care cota la succes pentru clujeni e modică, doar 1,20. În schimb, dacă ieșenii ar săvârși un miracol cele trei puncte ale lor au supervaloare, nu mai puțin de 17,00 și în aceste condiții și dacă ar marca un gol dar ar pierde cota pentru reușita lor ar fi una fabuloasă, 2,50.

ADVERTISEMENT