Fotbal intern

CFR Cluj pregătește noi transferuri. ”Vor veni 2-3 jucători importanți”

14.08.2019 | 10:39
CFR Cluj pregateste noi transferuri Vor veni 23 jucatori importanti
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a câștigat dubla manșă cu Celtic din Champions League, scor 5-4 la general. Daniel Stanciu, fostul director sportiv al formației clujene, este convins că vor mai fi transferați 2-3 jucători importanți la campioana României, în afară de Lacina Traore. Transferurile ar urma să vină grație sumei de bani obținute din calificarea în play-off-ul competiției, dar și sumei de bani pe care sigur o va primi CFR Cluj pentru calificare în Europa League, în cazul în care nu trece de Slavia Praga. Aproximativ 10.000.000 de euro ar urma să primeacă CFR Cluj în total chiar dacă nu intră în grupele Ligii Campionilor.

CFR Cluj pregătește transferuri importante

Daniel Stanciu, fostul director tehnic de la CFR Cluj a făcut anunțul la Digi Sport. Chiar dacă nu mai lucrează pentru echipa clujeană, el a rămas aproape de echipă: „Cred că în următoarea perioadă vor aduce 2-3 jucători importanţi la CFR. În afară de Lacina Traore. Mai ales după ce au intrat banii aceştia. Cred că vor ajunge 2-3 jucători importanţi la echipă.”. 

ADVERTISEMENT

CFR Cluj va juca săptămâna viitoare, pe 20 august, prima manșă a play-off-ului Champions League cu cehii de la Slavia Praga pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” la ora 22:00. Pentru campioana Cehiei evoluează doi fotbaliști români, Nicușor Stanciu și Alexandru Băluță.

Bucuria lui George Țucudean
Bucuria lui George Țucudean

Clujenii mai au de jucat un meci până la duelul cu Slavia Praga

Până la partida din play-off-ul Champions League cu Slavia Praga, CFR Cluj mai are de jucat un meci în Casa Pariurilor Liga 1, în deplasare cu Sepsi. Formația clujeană este neînvinsă în noul sezon și ocupă prima poziție din clasament cu 13 puncte în 5 etape. În ultima partidă de campionat, clujenii au câștigat cu 3-0 pe teren propriu cu sibienii de la FC Hermannstadt, chiar dacă au jucat cu mai multe rezerve.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a trecut de Celtic Glasgow în urma victoriei cu 4-3 de pe Celtic Park. Golurile echipei clujene au fost înscrise de Ciprian Deac, Geroge Țucudean și dubla francezului Bilel Omrani, în timp ce pentru scoțieni au punctat James Forrest, Odsonne Edouard și Ryan Christie.