Fotbal intern

CFR Cluj, pregătită să-l transfere definitiv pe Kevin Boli! Dan Petrescu a cerut ca mutarea să fie făcută

31.05.2020 | 13:30
CFR Cluj pregatita sal transfere definitiv pe Kevin Boli Dan Petrescu a cerut ca mutarea sa fie facuta
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu își dorește să-l păstreze pe Kevin Boli la CFR Cluj, fundașul central aparținând de Guizhou Hengfeng din China. Campioana României trebuie să plătească 500.000 de euro pentru a-l transfera definitiv pe fundașul din Coasta de Fildeș, conform prosport.ro.

Dan Petrescu pregătește primul transfer la CFR Cluj în plină pandemie

Pandemia de coronavirus a afectat lumea fotbalului din toate punctele de vedere, inclusiv financiar, însă CFR Cluj este prima echipă din România care este aproape să facă un transfer, Dan Petrescu dorind să-l păstreze pe Kevin Boli în lot.

ADVERTISEMENT

Kevin Boli e împrumutat la CFR Cluj de la Guizhou Hengfeng, iar chinezii ar cere 500.000 de euro pentru transferul definitiv al fundașului din Coasta de Fildeș.

În actualul sezon, Kevin Boli a jucat 19 meciuri în toate competițiile pentru campioana României reușind să înscrie un gol. Acesta are în palmares două titluri de campion în Românie, unul fiind câștigat cu Viitorul, iar cel de-al doilea fiind câștigat cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT
  • 28 de ani a împlinit Kevin Boli pe 21 iunie

Clujenii au trecut printr-un scandal imens

Între timp, Dan Petrescu a răbufnit la adresa lui Alin Minteuan, fostul antrenor secund al clujenilor, ceartă dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, pe care l-a atacat: „Minteuan a părut o victimă, dar eu sunt victima. Mie mi-a promis că amână primirea banilor, pentru că l-am rugat eu.

Am reuşit să îi prelungesc contractul cu 2 ani, după ce am vorbit cu patronul. A doua zi, când clubul i-a trimis hârtia să semneze pentru amânarea primei, a zis că nu semnează, că CFR l-a mai minţit înainte.

ADVERTISEMENT

Că nu a vorbit cu nimeni despre asta. Adică eu sunt nimeni!“.

„Este posibil să renunţe şi jucătorii la bani. Eu cred că toţi vom ajunge la un consens şi jucătorii vor renunţa la salarii. Mai ales că în luna aprilie nu am muncit.

Eu am fost la club, dar noi nu am muncit. Dacă nu am muncit, de ce să luăm bani?“, a mai spus Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT
  • 900.000 de euro este cota de piață a lui Kevin Boli, conform transfermarkt.com