Fotbal intern

CFR Cluj le-a propus lui Cestor şi Omrani prelungirea contractelor! Despre ce bani e vorba. Exclusiv

CFR Cluj vrea să îi ţină pe Mike Cestor şi Billel Omrani şi din vară şi le-a propus prelungirea contractelor. Decizia este a jucătorilor după ce clubul le-a promis măriri salariale.
09.01.2022 | 18:49
CFR Cluj lea propus lui Cestor si Omrani prelungirea contractelor Despre ce bani e vorba Exclusiv
ADVERTISEMENT

CFR Cluj pregăteşte în Spania a doua parte a sezonului din Casa Pariurilor Liga 1. Dan Petrescu a spus că va face curat în lotul campioanei în această pauză, în condiţiile în care ardelenii aveau mulţi jucători sub contract care nici nu puteau fi puşi pe lista LPF pentru Liga 1.

CFR Cluj le-a propus lui Cestor şi Omrani prelungirea contractelor!

Însă, CFR Cluj este preocupată şi de jucătorii aflaţi la final de contract şi în acest sens, din informaţiile FANATIK, le-a propus lui Mike Cestor şi Billel Omrani prelungirea contractelor scadente în vară.

ADVERTISEMENT

Mike Cestor este o ţintă şi pentru Universitatea Craiova, echipă care vrea să îl transfere. Mihai Rotaru nu este dispus să investească într-o eventuală sumă de transfer, astfel că ar vrea să îl ia gratis, în vară.

Ofertă de 15.000 de euro pe lună pentru Mike Cestor!

Însă, CFR Cluj vrea să îl păstreze pe Mike Cestor şi i-a propus prelungirea pe trei ani. Fundaşul câştigă 14.000 de euro în acest moment, iar ardelenii îi oferă un salariu de 15.000 de euro conform noii înţelegeri.

ADVERTISEMENT

Mingea se află în terenul lui Mike Cestor, care se pregăteşte alături de echipă la Oliva Nova. Până la finalul cantonamentului, fundaşul francez le va da un răspuns oficialilor campioanei. Dacă va refuza oferta, el va pleca în această iarnă de la CFR Cluj doar în cazul unei oferte acceptabile pentru campioană.

Universitatea Craiova îl vrea pe Cestor în vară, gratis!

Oficialii Universităţii Craiova nu vor să plătească o eventuală sumă de transfer şi sunt dispuşi să aştepte până în vară. Însă, până atunci, Mike Cestor ar putea să mai prindă meciuri doar la echipa a doua a CFR-ului.

ADVERTISEMENT

Un alt jucător care se apropie de finalul contractului cu CFR Cluj este Billel Omrani. Atacantul francez câştigă 18.000 de euro lunar conform înţelegerii actuale, iar ardelenii i-au propus aproximativ 20.000 de euro pentru prelungire.

Omrani este din 2016 la CFR Cluj! Ardelenii negociază prelungirea

Rămâne de văzut dacă Billel Omrani va fi mulţumit de oferta ardelenilor şi dacă îşi va prelungi înţelegerea cu echipa campioană. Atacantul în vârstă de 28 de ani a ajuns la CFR în anul 2016, de la Marseille.

ADVERTISEMENT

Directorul sportiv, Bogdan Mara, a recunoscut că Omrani nu va pleca de la CFR Cluj în această iarnă decât dacă i se va achita clauza de reziliere. Oficialul echipei a spus că între cele două părţi vor continua discuţiile pentru prelungirea contractului:

“Omrani are contract cu CFR până în vară. El nu va putea să plece de la CFR până în vară decât dacă i se va achita clauza de reziliere din contractul său. A fost o discuție pentru prelungire.

Billel Omrani pleacă doar dacă se plăteşte clauza de reziliere

Dacă nu va veni o ofertă bună pentru club sau nu i se va plăti clauza, va rămâne în cantonamentul din Spania. Vom continua în Spania discuțiile despre prelungire”, a spus Mara.

Mike Cestor a câştigat două titluri alături de CFR Cluj după ce s-a transferat de la Astra Giurgiu, în 2019. Billel Omrani a pus umărul la toate cele patru titluri consecutive câştigate de ardeleni, fiind unul dintre cei mai vechi jucători din lot.

  • 15.000 de euro lunar îi oferă CFR Cluj lui Mike Cestor
  • 28 de ani are Billel Omrani
ADVERTISEMENT