Fotbal international

Jucătorii lui CFR Cluj și-au asigurat prima promisă de oficialii din Gruia! Au încasat 5.000 de euro pentru victoria cu Rennes

Jucătorii echipei CFR Cluj au o primă de 5.000 de euro la victorie în meciul din deplasare cu Rennes
ADVERTISEMENT

Jucătorii echipei CFR Cluj au o primă de 5.000 de euro la victorie în meciul din deplasare cu Rennes, din etapa a treia a Grupei E din Europa League. Ardelenii sunt pe locul secund în grupă, care asigură calificarea în 16-imile de finală ale competiției, după ce au învins acasă Lazio Roma, dar au pierdut în deplasare cu Celtic Glasgow.

UPDATE, 24 octombrie, ora 23.55. CFR Cluj s-a impus în fața celor de la Rennes, scor 1-0, iar elevii lui Dan Petrescu vor încasa prima promisă de oficialii echipei din Gruia în valoare de 5.000 de euro.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj, primă de 5.000 de euro la victorie cu Rennes

FANATIK a aflat că șefii clubului CFR Cluj își doresc enorm calificarea în primăvara europeană și din această cauză au decis să-i motiveze suplimentar pe jucători la meciul cu Rennes punând la bătaie o primă de 5.000 de euro pentru victorie. Nici un rezultat de egalitate nu ar fi de lepădat pentru campionii din Casa Pariurilor Liga 1, acesta fiind premiat cu 2.500 de euro.

Oficialii din Gruia s-au mai liniștit din punct de vedere financiar după ce UEFA le-a virat deja prima tranșă de cinci milioane de euro, din totalul de 10.481.450 de euro obținuți în acest sezon de cupe europene. FANATIK a aflat că o parte din acești bani s-au dus pe achitarea datoriilor către jucători, aceștia fiind în acest moment cu salariile la zi.

ADVERTISEMENT
Lacina Traore în duel pentru balon cu Francesco Acerbi în meciul CFR Cluj – Lazio din Europa League

Dan Petrescu, totul pe atac în meciul cu Rennes

La această oră, singurele restanțe la clubul clujean sunt cele legate de primele de obiectiv din sezonul precedent, atunci când elevii lui Dan Petrescu au cucerit titlul în Casa Pariurilor Liga 1. CFR Cluj stă foarte bine la veniturile de la UEFA în ultimii 12 ani încasând aproape 60.000.000 de euro, dar totuși mult sub ce a obținut Gigi Becali și FCSB.

Pentru partida cu Rennes de joi seară, antrenorul Dan Petrescu a pregătit o formulă de echipă extrem de ofensivă. Din informațiile FANATIK, CFR Cluj va evolua cu un trident ofensiv format din Billel Omrani, Lacina Traore și Ciprian Deac.

ADVERTISEMENT