Sport

CFR Cluj, plată uriaşă pentru jucători ca să îşi poată lua licenţa! Ce bani virează Neluţu Varga în conturile fotbaliştilor. Exclusiv

CFR Cluj pregăteşte dosarul de licenţiere, iar conducătorii trebuie să rezolve situaţia cu datoriile către jucători. FANATIK a aflat că Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar pentru a rezolva situaţia.
30.03.2022 | 20:54
CFR Cluj plata uriasa pentru jucatori ca sa isi poata lua licenta Ce bani vireaza Nelutu Varga in conturile fotbalistilor Exclusiv
Neluţu Varga virează o sumă importantă jucătorilor. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CFR Cluj are cinci puncte avans în fruntea clasamentului din Casa Pariurilor Liga 1 şi cele mai mari şanse pentru a obţine un nou titlu de campioană. Ardelenii pregătesc deja sezonul viitor şi primul pas este obţinerea licenţei pentru cupele europene.

CFR Cluj, plată uriaşă pentru jucători ca să îşi poată lua licenţa!

În actuala stagiune au existat mai multe restanţe financiare către jucători şi chiar dacă o parte dintre acestea au fost stinse, FANATIK a aflat că primele la victorie din sezonul precedent nu au fost plătite.

ADVERTISEMENT

Iar oficialii echipei au convenit cu jucătorii pentru o soluţie de compromis. Din informaţiile noastre, jucătorii au fost de acord să semneze hârtii prin care sunt de acord să încaseze jumătate din bani acum şi jumătate până la startul sezonului viitor, în iulie.

Jucătorii au de încasat între 40.000 şi 100.000 de euro

Aceste hârtii semnate de jucători vor fi depuse la dosarul de licenţiere astfel încât totul să fie în ordine şi echipa să primească licenţa de a evolua în cupele europene. Sumele pe care Neluţu Varga trebuie să le plătească pentru aceste prime nu sunt deloc mici.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile noastre, jucătorii au de încasat sume cuprinse între 40.000-50.000 de euro şi pot ajunge până la 100.000 de euro, în funcţie de numărul de jocuri. Iar asta însemnă un efort financiar important.

Neluţu Varga plăteşte 750.000 de euro acum şi tot atât la vară!

FANATIK a aflat că pentru a plăti toate primele, Neluţu Varga trebuie să scoată din buzunar 1,5 milioane de euro. Asta înseamnă 750.000 de euro acum şi cealaltă jumătate la vară, când speră că echipa sa va câştiga al cincilea titlu consecutiv.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj va evolua luni pe teren propriu împotriva celor de la FC Argeş, meci programat la ora 21:00. Ardelenii au piedut două puncte la Constanţa, în meciul cu Farul, şi speră să menţină distanţa faţă de FCSB.

CFR Cluj, gaură neagră în acest sezon! Patronul a achitat clauze de reziliere după ce a demis toată conducerea clubului

Visul patronului Neluţu Varga este calificarea în grupele Champions League. Din 2017, de când a preluat clubul, CFR nu a jucat niciodată în Ligă. În plus, participarea în cea mai importantă competiţie ar aduce un bonus financiar uriaş în conturile clubului, prin care s-ar putea stinge datoriile uriaşe, cifrate în jurul sumei de 20.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

FANATIK a scris despre problemele financiare din acest sezon cu care s-a confruntat CFR Cluj. Patronul a fost nevoit să scoată din buzunar sume importante pentru a plăti clauzele de reziliere ale conducerii, pe care a dat-o afară în luna august, in corpore. În plus, Varga a accesat şi un împrumut păgubos în bitcoin, iar suma care trebuie restituită a ajuns la un moment dat la 8,2 milioane de euro.

  • 750.000 de euro va plăti Neluţu Varga pentru primele restante ale jucătorilor
  • 5 puncte avans are CFR Cluj în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1
ADVERTISEMENT