Sport

CFR Cluj a ratat o primă uriașă în minutul 90 al derby-ului cu FCSB! Ce bani luau băieții lui Dan Petrescu la victorie. Exclusiv

Elevii lui Dan Petrescu au ratat o primă uriașă după egalul cu FCSB de pe Arena Națională, scor 3-3. Golul egalizator marcat de Iulian Cristea le-a scos din buzunar 3000 de euro ardelenilor.
24.01.2022 | 10:59
CFR Cluj a ratat o prima uriasa in minutul 90 al derbyului cu FCSB Ce bani luau baietii lui Dan Petrescu la victorie Exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB și CFR Cluj au făcut spectacol în primul derby al anului. Confruntarea de pe Arena Națională s-a încheiat la egalitate, scor 3-3, la capătul unui meci cu multe răsturnări de situație în care golul egalizator a venit în minutul 90.

Jucătorii lui Dan Petrescu au ratat 3000 de euro pentru victoria în derby!

Iulian Cristea menține vii șansele la titlu ale FCSB-ului, fundașul reușind să înscrie golul de 3-3 în minutele de final. CFR Cluj ratează șansa de a merge la 13 puncte de rivală și ardelenii au un motiv în plus să fie foarte supărați.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, cei de la CFR Cluj au jucat pe o primă de 3000 de euro în meciul de pe Arena Națională. Și au fost atât de aproape să ia banii. Elevii lui Dan Petrescu au dominat în multe momente, însă au ratat victoria în prelungiri. Și odată cu ea au ratat și prima.

Dan Petrescu, “fiert” la finalul meciului: “Sunt supărat pe el, pe mine, pe toată lumea”

La finalul meciului, ardelenii au fost foarte dezamăgiți de primirea golului și lui Dan Petrescu nu i-a venit să creadă că echipa lui s-a apărat atât de haotic în minutele de final ale derby-ului cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui CFR Cluj a spus la finalul meciului că este supărat pe toată lumea și că echipa nu mai poate câștiga campionatul dacă va continua să se apere așa:

“Nu-mi aduc aminte când am fost egalat așa la CFR. Normal că sunt supărat când fundașul care intră nu sare. Mă așteptam să intre fresh și să dea în minge. Regret că am făcut acea schimbare. Sunt supărat pe el, pe mine, pe toată lumea.

ADVERTISEMENT

“Așa, nu ajungem campioni niciodată! Dacă vom continua așa, titlul se va duce în altă parte”

Victoria era senzațională. Când ai 3-2 în minutul 93, n-ai voie să pierzi. Așa, nu ajungem campioni niciodată! Dacă vom continua așa, titlul se va duce în altă parte. Dacă vrem să facem față în campionat și în Europa, trebuie să ne apărăm mai bine”, a spus Dan Petrescu.

CFR Cluj a ratat prima în derby însă rămâne cu 10 puncte avans față de contracandidata la titlu. Ardelenii sunt favoriți la câștigarea campionatului, însă Dan Petrescu susține că totul se va decide în ultimele etape din play-off:

ADVERTISEMENT

“Campionatul se va câștiga în ultimul meci sau în penultimul. Știu că toți spun că suntem campioni. Că suntem favoriți e corect, dar nu suntem campioni.

Va fi mult de muncă, iar programul lui CFR e de două ori mai greu decât al lui FCSB. Noi jucăm contra echipelor din play-off, vreo patru meciuri în deplasare, nimeni nu mai are acest program”, a spus Petrescu.

FCSB, derby după derby! Urmează meciul cu Dinamo

CFR Cluj va juca în etapa viitoare pe teren propriu cu FC Botoșani, în timp ce FCSB are derby cu Dinamo, meci care se va desfășura în “Ștefan cel Mare”.

  • 3000 de euro de om a fost prima pentru victoria CFR-ului cu FCSB
  • 10 puncte avans are CFR Cluj în fața roș-albaștrilor

  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 2,22 este cota pentru ”ambele echipe înscriu și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT