Sport

CFR Cluj, din nou probleme mari cu banii. Jucătorii au ajuns la 3 salarii restante! Ce le-a transmis Neluțu Varga. Exclusiv

La CFR Cluj sunt din nou probleme mari cu banii. Din informaţiile FANATIK, jucătorii au ajuns la trei salarii restante, însă au promisiuni din partea conducerii că situaţia se va redresa.
02.02.2022 | 18:05
CFR Cluj din nou probleme mari cu banii Jucatorii au ajuns la 3 salarii restante Ce lea transmis Nelutu Varga Exclusiv
Probleme financiare la CFR Cluj! Jucătorii au ajuns din nou la trei luni de restanţe. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CFR Cluj nu are debutul de an la care visa. Campionii României au remizat cu FCSB şi FC Botoşani în primele două meciuri ale anului, pierzând de fiecare dată cele trei puncte în minutele de final.

CFR Cluj, probleme mari iar cu banii. Jucătorii au ajuns la 3 salarii restante

Din informaţiile FANATIK, problemele de la club sunt şi de ordin financiar. La echipă s-au adunat din nou trei luni de restanţe salariale, la finalul lunii ianuarie, situaţie neplăcută pentru jucătorii campioanei.

ADVERTISEMENT

Patronul Neluţu Varga le-a promis în urmă cu o săptămână că o să le bage banii în conturi înainte de finalul lunii, însă până pe data de 31 ianuarie nu a intrat niciun leu din restanţele salariale.

Promisiunea lui Neluţu Varga: intră un salariu în această săptămână!

FANATIK a aflat că aceste restanţe au creat tensiuni suplimentare în vestiarul campioanei, drept dovadă nici rezultatele din acest început de an nu sunt cele aşteptate. Şi antrenorul Dan Petrescu este nemulţumit de această situaţie.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu a virat banii în conturi deocamdată, patronul Neluţu Varga le-a promis jucătorilor un salariu în această săptămână, motivând întârzierile din cauza cheltuielilor cu rezilierile de contracte de la echipă.

Oficialii celor de la CFR Cluj, ocupaţi cu rezilierile! 14 jucători au plecat în iarnă

Oficialii celor de la CFR Cluj au avut treabă în această perioadă de mercato, în special pentru a se debarasa de jucătorii care nu au prins un loc nici măcar pentru lista de Casa Pariurilor Liga 1, care a adus cheltuieli suplimentare.

ADVERTISEMENT

Au plecat de la CFR Cluj nu mai puţin de 14 jucători în această perioadă, definitiv sau împrumut: Anas Tahiri, Karlo Letica, Cristiano Figueiredo, Sebastian Mailat, Răzvan Andronic, Alexandru Paşcanu, Jonathan Rodriguez, Denis Ciobotariu, Mihai Butean, Daniel Paraschiv, Denis Rusu, Emanuel Culio, Denis Alibec şi Dusan Celar.

Unii dintre ei au solicitat plata unor salarii pentru a accepta rezilierea, iar din acest motiv patronul celor de la CFR Cluj a motivat că nu a putut să îşi onoreze obligaţiile financiare faţă de jucători în timp util.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj, buget salarial încărcat în prima parte a sezonului: 700.000 de euro lunar

CFR Cluj a fost obligată să facă o remaniere importantă în această iarnă, în condiţiile în care bugetul salarial a fost foarte încărcat în ulimele luni ale anului 2021, ajungând, potrivit surselor noastre, la 700.000 de euro lunar.

De altfel, toamna trecută a fost una complicată pentru patronul Neluţu Varga, de la CFR Cluj. FANATIK a scris despre pierderile care s-au ridicat la aproximativ 6 milioane de euro cu echipa de fotbal.

Cheltuieli mari pentru Varga după ce a decis să îl dea afară pe Şumudică şi toată conducerea!

Una dintre deciziile patronului care au dăunat propriului buzunar a fost demiterea lui Marius Şumudică, alături de toată conducerea clubului, “distracţie” care l-a costat aproape 1 milion de euro pe Varga, având în vedere că a făcut eforturi să îl aducă pe Dan Petrescu.

CFR Cluj are 8 puncte avans în fruntea clasamentului din Casa Pariurilor Liga 1 faţă de rivalii de la FCSB. Golurile primite în ultimele minute cu roş-albaştrii şi cu Botoşani i-au costat cinci puncte în lupta cu rivala.

  • 3 salarii restante au cei de la CFR Cluj
  • 14 jucători au plecat în iarnă de la CFR Cluj
ADVERTISEMENT