Fotbal intern

CFR Cluj, probleme înaintea meciului cu Hermannstadt. “Sper să găsim jucători valizi!”

09.08.2019 | 19:03
CFR Cluj probleme inaintea meciului cu Hermannstadt Sper sa gasim jucatori valizi

CFR Cluj are probleme înaintea meciului pe care îl va juca sâmbătă, 10 august, de la ora 21.00, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, cu Hermannstadt. Dan Petrescu, antrExaminează (opens in a new tab)enorul campioanei României, este îngrijorat și recunoaște că îi va fi greu să formeze un prim unsprezece pentru partida cu echipa din Sibiu, toate acestea deoarece săptămâna viitoare va juca returul cu Celtic din turul 3 preliminar al Europa League. În tur, gruparea din Gruia a terminat la egalitate cu formația din Scoția, scor 1-1.

CFR Cluj, probleme înaintea meciului cu Hermannstadt

“Sperăm să găsim 10 jucători şi alţi 3, în total 13, care să intre şi să facă faţă acestui meci. Lotul lui Hermannstadt este un lot valoros şi sunt 100% sigur că se va bate pentru intrarea în play-off. Uitându-mă la lot şi la cum au jucat cu FC Viitorul, CSU Craiova şi FCSB, Sibiul arată cel mai bine ca şi lot de jucători. Să vedem dacă putem face faţă la meciul acesta. Şi noi avem jucători foarte buni, care au arătat că pot să câştige, dar acum a fost prea aproape meciul acesta cu Celtic. Cred că este cel mai greu meci, în afară de primul, cu Iaşi, care este mereu greu. Acesta este cel mai greu meci din campionat pe care l-am avut până acum”, a spus Dan Petrescu într-o conferință de presă susținută înaintea meciului cu Hermannstadt.

“Au luat jucători pe care şi eu îi doream, la un moment dat. L-au luat pe Jo de la Iaşi. A fost în discuţii cu noi, la un moment dat. Un brazilian foarte bun. Au luat de la Mediaş doi jucători interesanţi şi pentru noi. Poate vârsta ne-a făcut să nu-i luăm. Aici mă gândesc la Caiado, care are 32 de ani şi poate să joace extremă dreaptă, stânga şi al doilea vârf. Chiar am fost aproape să îi aleg, pe Rondon şi Aurelio. Şi Yazalde, un jucător foarte bun. Mă cam sperie lotul lor puternic”, a completat Petrescu.

Fază de joc din meciul Hermannstadt - CFR Cluj
Fază de joc din meciul Hermannstadt – CFR Cluj

Dan Petrescu, laude pentru Iuliu Mureșan și Răzvan Zamfir

Dan Petrescu a comentat și în legătură cu Iuliu Mureșan, cel care ocupă postul de director executiv la Hermannstadt, dar și despre Răzvan Zamfir, directorul de scouting al grupării din Sibiu. Antrenorul a avut numai cuvinte de laudă la adresa celor doi.

“Domnul Mureşan a fost foarte mulţi ani aici, la CFR Cluj. Toată lumea îl respectă. Şi Răzvan Zamfir este acolo. Când mă uit la lot, se vede că este mâna lor şi ce lot puternic au reuşit să facă! Tot timpul au achiziţionat jucători buni. Şi la CFR, când au fost, au ales mereu jucători buni, chiar şi când erau în insolvenţă. Să o ţineţi minte pe asta! Dacă nu o să fie Sibiul în play-off, poate nu mă pricep eu la fotbal prea bine, sută la sută se vor bate până în ultima etapă, dacă vor rămâne aceşti conducători şi acelaşi antrenor”, a conchis Petrescu.