Sport

CFR Cluj, program avantajos în următoarea lună! Campioana, o singură deplasare în octombrie

CFR Cluj are parte de un program avantajos în luna octombrie, iar totul începe cu ultima zi din septembrie, când campioana se va duela cu Randers.
30.09.2021 | 11:51
CFR Cluj program avantajos in urmatoarea luna Campioana o singura deplasare in octombrie
ADVERTISEMENT

Pentru CFR Cluj urmează o serie de meciuri importante în campionat şi Conference League, în condiţiile în care campioana vrea să-şi apere primul loc în Liga 1 şi calificarea în primăvara europeană. Marele avantaj al clujenilor va fi faptul că echipa are programate cinci meciuri pe teren propriu din şase în următoarea perioadă.

Cum arată programul lui CFR Cluj pentru octombrie. O singură deplasare, cu Rapid

Meciul cu Randers, programat joi, de la ora 19:45, pică în ultima zi din luna septembrie, însă deschide programul avantajos al lui CFR Cluj pentru octombrie. După duelul din Conference League, campioana va primi vizita lui Gaz Metan Mediaş, partidă programată duminică, de la ora 18:00.

ADVERTISEMENT

Campionatul va lua o pauză de două săptămâni, pentru meciurile echipei naţionale din preliminariile CM 2022, iar următorul joc al clujenilor este programat în weekend-ul 16-17 octombrie. Partida cu Rapid va fi singura deplasare a lui CFR Cluj în luna octombrie, însă, cel mai probabil, se va disputa la Mioveni.

În perioada 7-17 octombrie, Arena Naţională va fi închisă pentru un turneu de jocuri video, iar oficialii lui Rapid au ales arena argeşeană ca stadion secundar.

ADVERTISEMENT

După meciul cu Rapid, CFR Cluj va lega trei meciuri consecutive pe teren propriu, cu AZ Alkmaar, Sepsi şi FC Voluntari, ultimul fiind programat în weekend-ul 30-31 octombrie.

Programul lui CFR Cluj în luna octombrie

  • CFR Cluj – Gaz Metan Mediaş (3 octombrie)
  • Rapid – CFR Cluj (16-17 octombrie)
  • CFR Cluj – AZ Alkmaar (21 octombrie)
  • CFR Cluj – Sepsi (23-24 octombrie)
  • CFR Cluj – FC Voluntari (30-31 octombrie)
ADVERTISEMENT

CFR Cluj va fi pe drumuri în noiembrie: patru deplasări consecutive

Luna noiembrie va aduce un program de foc pentru CFR Cluj, cu patru deplasări consecutive. Astfel, primul meci “afară” va fi cel cu AZ Alkmaar, în etapa a 4-a din Conference League. Vor urma două deplasări în Liga 1, duelurile cu Dinamo şi FC U Craiova, partida cu formaţia din Bănie fiind din prima rundă a returului.

Programul de foc din noiembrie va fi încheiat cu deplasarea de la Randers, meci care ar putea să aibă o miză decisivă pentru calificarea în primăvara europeană. Pe 27 noiembrie, când e programat duelul cu Academica Clinceni, va fi primul meci al lui CFR Cluj în Gruia după aproape o lună de deplasări.

ADVERTISEMENT

Programul lui CFR Cluj în luna noiembrie

  • AZ Alkmaar – CFR Cluj (4 noiembrie)
  • Dinamo – CFR Cluj (6-7 noiembrie)
  • FC U Craiova – CFR Cluj (20-21 noiembrie)
  • Randers – CFR Cluj (25 noiembrie)

CFR Cluj, obligată să ţintească primul loc în Grupa D din Conference League

CFR Cluj a pornit cu stângul parcursul în grupele Conference League, după 0-1 cu Jablonec, iar obiectivul clasării pe primul loc este în pericol. Locul 1 are o miză specială, din momente ce echipele care îşi vor câştiga grupele au asigurată prezenţa în optimile de finală din Conference League.

Echipele care se vor clasa pe locul 2 au parte de un baraj pentru calificarea în optimile de finală şi vor întâlni formaţii care au terminat pe locul 3 în grupele Europa League. Meciurile de play-off sunt programate pentru 17 şi 24 februarie, în timp ce optimile se vor disputa pe 10 şi 17 martie.

Dan Petrescu îşi pregăteşte strategia pentru a doua parte a sezonului

FANATIK a anunţat în exclusivitate că Dan Petrescu îl doreşte pe Alexandru Albu, mijlocaşul lui Rapid care este împrumutat de la Concordia Chiajna, iar antrenorul le-a transmis conducătorilor că vrea ca mutarea să aibă loc în perioada de mercato din iarnă.

De altfel, după înfrângerea cu Jablonec, Dan Petrescu se plângea de faptul că lotul pentru actualul sezon nu a fost creionat de el. “Anul ăsta nu am fost la CFR să fac lotul, din păcate, și se vede că suferim din toate punctele de vedere”, spunea antrenorul campioanei României.

ADVERTISEMENT