Fotbal intern

CFR Cluj rămâne până duminică în Bucureşti! Ardelenii, deplasare cu avionul pentru finala campionatului cu U Craiova. Exclusiv

CFR Cluj ramane pana duminica in Bucuresti Ardelenii deplasare cu avionul pentru finala campionatului cu U Craiova Exclusiv
ADVERTISEMENT

Finalul sezonului se apropie cu pași rapizi, iar CFR Cluj și Universitatea Craiova își vor disputa meciul decisiv chiar în ultima etapă a sezonului, pe 3 august, în Bănie.

FANATIK a aflat că CFR Cluj va rămâne până duminică, 2 august, în București. Clujenii au jucat vineri, 31 iulie, restanța cu FCSB pe „Arena Națională”.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, ei se vor deplasa la Craiova cu un avion charter pentru finala campionatului, evitând o cursă de linie, cum s-a întâmplat atunci când s-a amânat partida cu FCSB.

CFR Cluj rămâne până duminică în București

CFR Cluj va rămâne până duminică, 2 august, în București, iar ardelenii se vor deplasa cu un avion charter la Craiova, în jurul orei 19:00, pentru finala campionatului, cu Universitatea.

ADVERTISEMENT

Ardelenii vor pleca din Craiova imediat după finalul jocului cu Universitatea și speră să plece cu trofeul de campioană.

Totodată, oficialii campioanei României au evitat să mai ia o cursă de linie pentru deplasare, pentru că ultima dată când au călătorit clujenii cu o cursă de linie s-a întâmplat evenimentul nedorit, în care mai mulți jucător ai CFR-ului, dar și persoane din staff, au fost depistate pozitiv cu COVID-19, iscând un scandal adevărat și cu ceilalți pasageri.

ADVERTISEMENT

Craiova așteaptă trei puncte de la meciul cu Astra Giurgiu

Partida dintre Astra Giurgiu și Universitatea Craiova nu s-a mai jucat vineri, 31 iulie, după ce au fost descoperite alte patru cazuri de coronavirus în formația lui Bogdan Andone.

Acum, oltenii cer victorie cu 3-0, la „masa verde”, în timp ce oficialii Astrei nici nu vor să audă de așa ceva, acuzând formația oaspete că din cauza ei s-a amânat prima dată meciul.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a declarat că Universitatea Craiova a făcut mai multe sesizări la Comisia de Disciplină, privind partida cu Astra Giurgiu: Situația e mult mai complexă, în momentul ăsta toți avocații noștri sunt pe fază, e o variantă să ne adresăm la Comisia de Disciplină și din fericire avem un exemplu cu Federația Spaniolă de Fotbal, cum s-a întâmplat cu Deportivo la Coruna în partida cu Fuenlabrada.

Nu acuzăm pe nimeni, dar Craiova trebuie să câștige cu 3-0”.

ADVERTISEMENT