Sport

CFR Cluj, remiză cu emoții în fața lui Randers. Campioana României e ultima în Grupa D

CFR Cluj a remizat pe teren propriu cu Randers, scor 1-1, în etapa a 2-a a grupei D din Conference League și este pe ultimul loc cu un singur punct.
30.09.2021 | 21:40
CFR Cluj remiza cu emotii in fata lui Randers Campioana Romaniei e ultima in Grupa D
ADVERTISEMENT
30-09-2021
15:37

CFR Cluj - Randers 1-1 (Petrila 68 / Kamara 41)

gd

Final de meci

Min. 68: GOL CFR Cluj. 1-1. Intreat de câteva mminute pe teren, Petrila a făcut un un-doi superb cu Deac și apoi a marcat cu un șut plasat pe lângă portarul danezilor.

Min. 41: GOL Randers. 0-1. Kamara înscrie cu o lovitură de cap, după un corner.

Min. 1: Startul partidei.

Vezi aici cele mai importante faze din CFR Cluj – Randers

CFR Cluj: Figueiredo – Manea, Burcă, Cestor, Fl. Ștefan – Boateng, Rodriguez, Deac – Păun, Debeljuh, Costache. Rezerve: Bălgrădean, Hindrich, Graovac, Ciobotariu, Culio, Petrila, Bouhenna, Bordeianu, Gîdea, Alibec, Fica, Haiduc. Antrenor: Dan Petrescu.

Randers: Carlgren – Kopplin, Piseinger, Jensen, O. Bungaard – Ankersen, Johnsen, Mistrati, Kehinde – Odey, Kamara. Rezerve: Sondergaard, Dakir, Marxen, Tibbling, Lauenborg, Lauridsen, Klysner, Onovo, F. Bundgaard, Brock-Madsen, Egho. Antrenor: Thomas Thomasberg.

Meciul CFR Cluj – Randers are loc joi, 30 septembrie, cu începere de la ora 19:45, în cadrul etapei a 2-a din grupa D a Conference League. Clujenii au pierdut primul meci din grupă, 0-1 la Jablonec, iar danezii au remizat pe teren propriu, 2-2, cu AZ Alkmaar.

Unde se joacă meciul CFR Cluj – Randers

Confruntarea CFR Cluj – Randers se dispută joi, 30 septembrie, de la ora 19:45, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia în a doua rundă din grupa D a Conference League. Este prima partidă pe teren propriu pentru formația lui Dan Petrescu în această competiție.

ADVERTISEMENT

Din păcate, la acest meci nu vor putea fi prezenți în tribune mai mult de 30 la sută din capacitatea arenei ca urmare a faptului că în ultimele zile a crescut mult rata infectărilor cu coronavirus în tot județul Cluj, cu precădere în capitala Cluj-Napoca. În aceste condiții pot intra spectatorii care prezintă certificatul de vaccinare, rămânând de stabilit dacă vor fi acceptați și nevaccinații care demonstrează faptul că au test negativ, PCR sau rapid.

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – Randers

Partida CFR Cluj – Randers se joacă joi, 30 septembrie, de la ora 19:45, în etapa a 2-a din grupa D a Conference League pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” și este transmisă în direct și în exclusivitate în România de postul Pro X. O mai puteți urmări și dacă veți intra pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Cluj este o zi cu cer variabil, soare întrerupt de nori și tot așa, dar cu șanse foarte reduse de a ploua. Temperatura la ora partidei este estimată a fi între 14-15 grade, optimă pentru fotbal. Meciul va fi condus de o brigadă din Italia, avându-l la centru pe Davide Massa, 40 de ani, care a mai arbitrat formația din Gruia în play-off-ul Europa League în 2018, acel șocant 2-3 acasă cu Dudelange din Luxemburg și a mai condus partida Viitorul Constanța – Vitesse Arnhem 2-2 tot în 2018.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea CFR Cluj – Randers

Dan Petrescu poate răsufla mai ușurat în privința situației atacanților săi. Continuă să aibă probleme de lot, dar mult mai suportabile, doar Susic și Sigurjonsson fiind absenți la acest meci. Vestea uriașă este faptul că absenții cu greutate din ultimele meciuri, atacanții Dennis Alibec, Billel Omrani și Gabriel Debeljuh, au revenit la pregătiri și sunt apți pentru meci.

ADVERTISEMENT

Probabil însă că ”Bursucul” nu va miza decât pe unul dintre ei din primul minut, neriscând să joace mult mai ofensiv, cu două vârfuri. Rămâne de văzut care va fi alesul dintre cei trei, ceilalți doi urmând a lua loc pe bancă și sunt destule șanse ca măcar unul dintre ei să intre pe parcurs.

Clujul pregătește o mutare bombă

Deși i-au revenit la muncă Omrani şi Alibec, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Dan Petrescu nu e mulțumit de forța compartimentului său ofensiv și a cerut întăriri. Un atacant i-a și sosit deja, un francez cu sorginte din Mali, Hadi Sacko, 27 ani, ultima oară în Turcia, la Denizlispor, dar care are în CV inclusiv meciuri jucate pentru Bordeaux.

ADVERTISEMENT

Bomba cea mare ar urma să explodeze chiar joi, în ziua partidei cu Randers, când fostul vârf argentinian de la Șahtior Donețk, Facundo Ferreyra, 30 de ani, va efectua vizita medicală și va semna un contract pe doi ani! Ar fi cel mai tare transfer din ultimii ani în fotbalul românesc, o garanție pentru un joc ofensiv accentuat din partea clujenilor.

Cote la pariuri pentru jocul CFR Cluj – Randers

Pentru casele de pariuri acest meci este considerat unul destul de echilibrat și acest detaliu se reflectă în cotele acordate. CFR Cluj are un imens 2,25 la victorie, față de 3,70 Randers. Dacă vor marca fără să câștige, simplul gol reușit, înseamnă pentru danezi o cotă de 1,40.

Ardelenii au mai întâlnit de-a lungul timpului doar pe FC Copenhaga din Țara lui Hamlet în cupele europene în sezonul 2009-2010 și și-au împărțit victoriile în mod identic, pe teren propriu, cu scorul de 2-0. Randers e o echipă cu talie foarte înaltă, stoperi de peste 1,90 care vin mult în atac și care au marcat cele două goluri în primul meci din grupă, 2-2 acasă cu AZ Alkmaar.

ADVERTISEMENT