Sport

CFR Cluj – Rapid 2-2, decis după un ofsaid ciudat stabilit cu VAR: “Este rușinos!”. Chiar și Mihai Stoica a fost nedumerit. Video

CFR Cluj a fost aproape să dea lovitura pe finalul meciului cu Rapid, însă reușita din minutul 90+2 a fost anulată pentru ofsaid. Campioana acuză arbitrajul.
19.03.2023 | 21:41
CFR Cluj  Rapid 22 decis dupa un ofsaid ciudat stabilit cu VAR Este rusinos Chiar si Mihai Stoica a fost nedumerit Video
CFR Cluj a fost aproape să dea lovitura pe finalul meciului cu Rapid, însă reușita din minutul 90+2 a fost anulată pentru ofsaid. Campioana acuză arbitrajul. Sursă foto: captură TV
ADVERTISEMENT

CFR Cluj – Rapid a fost unul dintre cele mai frumoase partide din acest sezon al SuperLiga, însă partida putea fi tranșată pe final în favoarea campioanei României, reușita lui Maglica fiind anulată pentru ofsaid.

CFR Cluj, aproape să dea lovitura pe final de meci! Reușita lui Anton Maglica, anulată pentru un ofsaid milimetric

Echipa lui Dan Petrescu putea da lovitura în minutul 90+2, când Anton Maglica a profitat de o respingere a lui Horațiu Moldovan și a împins mingea în plasă.

ADVERTISEMENT

După câteva minute de dezbateri, centralul Andrei Chivulete luând decizia să anuleze reușita în urma unui ofsaid aproape milimetric! O fază foarte dificilă fără VAR. VEZI VIDEO AICI.

Faza golului anulat lui CFR Cluj în prelungiri cu Rapid
Faza golului anulat lui CFR Cluj în prelungiri cu Rapid

Pe fondul frustrării jucătorilor care au ratat victoria pentru câțiva milimetri, Rapidul a fost aproape să dea lovitura la ultima fază a meciului însă, apărarea CFR-ului a blocat eroic șutul golgheterului Marko Dugandzic.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica crede că CFR Cluj a avut gol valabil

Mihai Stoica a analizat de asemenea faza extrem de controversată: „Aici ce poți sa faci? Sa faci disecție! Avem o mare problema, eu nu îmi dau seama. Noua reglementare va da credit atacului, ceea ce cred ca e corect”, a spus managerul general al FCSB la Orange Sport.

Cu o victorie împotriva Rapidului, echipa lui Neluțu Varga ar fi putut să rămână aproape de liderul Farul Constanța. „Marinarii” s-au distanțat la două puncte de ardeleni și par favoriți în cursa pentru titlu.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj consideră că CFR Cluj a avut gol valabil: „Este rușinos!”

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a ridiculizat decizia luată de brigada lui Andrei Chivulete și consideră că a fost viciere de rezultat: „Luați în calcul că dacă avem doi apărători, cel în mijloc cu mâna spre Moldovan, și în spatele lui se află un alt apărător, care dacă ar fi avut piciorul pe aceeași linie, i-am fi văzut gheata. Înseamnă însă că acel jucător e mai aproape de linie, dacă avea gheata pe aceeași linie cu mâna stângă în spate.

Deci din punctul meu de vedere nu s-a tras linia bine. Acel jucător are piciorul atât de în spate încât nici nu îi vedem gheata. Atacantul nostru nu a fost aplecat încât să fie surprins în ofsaid, mai ales unul de jumătate de metru. Este rușinos! Gheata apărătorului e mai aproape de linie”.

ADVERTISEMENT