Sport

CFR Cluj – Rapid 2-2, în etapa 1 din play-off SuperLiga. Rezultat bun pentru Farul în lupta la titlu. Cum arată clasamentul. Video

CFR Cluj și Rapid au remizat în ultima partidă a etapei 1 din play-off în SuperLiga. Farul este, astfel, marea câștigătoare după această rundă.
19.03.2023 | 20:17
CFR Cluj  Rapid 22 in etapa 1 din playoff SuperLiga Rezultat bun pentru Farul in lupta la titlu Cum arata clasamentul Video
Janga a marcat repede pentru CFR Cluj în partida cu Rapid. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
19-03-2023
15:36

CFR Cluj - Rapid 2-2 (Janga 4 pen., Boateng 23 / Kait 11, Onea 56)

Vezi aici cele mai importante faze ale partidei

Clasament play-off SuperLiga după etapa 1.
Clasament play-off SuperLiga după etapa 1.

Min. 90+4: Final de meci.

Min. 90+2: Maglica înscrie pentru CFR Cluj, dar reușita este anulată după consultarea VAR. Un ofsaid milimetric a dus la anularea reușitei.

Min: 90: Scuffet scoate la lovitura de cap a lui Dugandzic.

Min. 79: Moldovan, reflex bun la mingea deviată spre propria poartă de Săpunaru.

Min. 66: O nouă ocazie rarisimă pentru Rapid. Costache primește în poziție excelentă de la Kait, dar ratează execuția și trage mult pe lângă.

Min. 56: GOOOL Rapid! 2-2! Onea aduce egalarea cu un șut frumos la colțul lung, din interiorul careului.

Min. 46: Startul reprizei secunde.

Min. 45+1: Finalul primei reprize.

Min. 23: GOOOL CFR Cluj! 2-1! Boateng își readuce echipa în avantaj cu un șut norocos din interiorul careului.

Min. 21: Ocazie uriașă pentru Rapid. Scuffet intervine senzațional în două rânduri la Onea, respectiv Vali Costache.

Min. 11: GOOOL Rapid! 1-1! Kait aduce egalarea pentru Rapid din centrarea perfectă venită de la Onea.

Min. 4: GOOOL CFR Cluj! 1-0! Janga deschide scorul cu un șut perfect din lovitura de pedeapsă obținută tot de el.

Min. 1: A început partida.

CFR Cluj: Scuffet – C. Manea, Yuri, Burcă, Camora – C. Deac, Muhar, Boateng, Krasniqi – Janga, Petrila. Rezerve: R. Sava – Braun, Peteleu, Kolinger, Hoban, Bîrligea, Maglica, Yahoah. Antrenor: Dan Petrescu. 

Rapid: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, Jr. Morais – Al. Albu, Kait, Pănoiu – Sefer, Dugandzic, Costache. Rezerve: Drăghia – Belu-Iordache, Ignat, Iacob, Crepulja, Al. Ioniță II, Papeau, Bamgboye, Luckassen. Antrenor: Adrian Mutu. 

Meciul CFR Cluj – Rapid are loc duminică, 19 martie, cu începere de la ora 19:00, în cadrul etapei 1 din play-off-ul SuperLiga. CFR, campioana ultimelor cinci sezoane din SuperLiga pare a fi şi acum cel mai real adversar pentru Farul în bătălia pentru câştigarea campionatului. Ambele au câte 32 de puncte. Rapid are 26 de puncte, dar o victorie la Cluj ar pune echipa lui Adrian Mutu în neașteptata postură de a intra în lupta pentru titlu.

Unde se joacă meciul CFR Cluj – Rapid

Confruntarea CFR Cluj – Rapid se desfăşoară duminică, 19 martie, de la ora 19:00, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din cartierul Gruia din Cluj, în etapa 1 din play-off-ul SuperLigii. La derbyul cu U, câştigat de CFR cu 4-0, stadionul a fost arhiplin şi foarte probabil şi la partida cu Rapid va fi multă lume în tribune.

ADVERTISEMENT

S-ar putea ca numărul fanilor giuleşteni care vor veni de la Bucureşti să fie ceva mai mic pentru că o parte dintre ei au decis să însoţească echipa feminină de handbal la Ljubljana, pentru meciul cu Krim din Liga Campionilor. Oricum, cei care au ales Clujul cu siguranţă vor face totul ca favoriţii lor să le audă încurajările, acesta fiind un meci test pentru a se vedea dacă Rapidul e sau nu capabilă să se bată pentru un loc european.

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – Rapid

Partida CFR Cluj – Rapid se joacă duminică, 19 martie, de la ora 19:00, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din Cluj, în etapa 1 din play-off-ul SuperLigii şi va fi transmisă pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Vom avea o duminică superbă la Cluj, cu o zi plină de soare, fără nici un pericol de ploaie. Şi temperatura din termomentre va fi una foarte plăcută, nu mai puţin de 16 grade la ora amiezii, urmând a scădea cam până la 12 grade la ora partidei, o temperatură perfectă pentru fotbal.

Ce absenţe sunt în întâlnirea CFR Cluj – Rapid

Rar se întâmplă ca doi antrenori să nu aibă nici o problemă de lot, toţi jucătorii fiind la dispoziţia lor. S-a întors după etapele de suspendare şi atacantul Maglica în lotul CFR-ului, astfel că Dan Petrescu, după renunţarea la aducerea brazilianului Jo, are totuşi mai multe soluţii în atac.

ADVERTISEMENT

Şi Adrian Mutu poate pregăti o echipă care să joace curajos, pentru a încerca să reintre în  lupta pentru cupele europene obţinând un rezultat pozitiv. Apare pe bancă şi milocaşul Ongenda, care nu este pus la punct cu pregătirea fizică, motiv pentru care ar fi greu de crezut că ar putea intra de la început.

Cote la pariuri la jocul CFR Cluj – Rapid

Pentru casele de pariuri CFR Cluj este favorita la victorie la cota de 1,90. Dacă Rapid dă lovitura în Gruia are o cotă de 4,60. Şansă dublă 1X este numai 1,22 dar şansă dublă X2 urcă până la 1,90. Un gol înscris de CFR Cluj valorează 1,25 iar o reuşită a echipei lui Adrian Mutu înseamnă 1,80.

ADVERTISEMENT

Fiecare echipă şi-a valorifcat avantajul terenului propriu în partidele jucate din 2021 încoace, după revenirea Rapidului în prima divizie. La Cluj gazdele au reuşit să se impună sezonul trecut cu scorul de 2-1 iar în actualul victoria a venit destul de greu, cu 1-0, gol al fundaşului brazilian Yuri Mathias.

ADVERTISEMENT