Fotbal intern

Reacție oficială de la CFR Cluj după dezvăluirile FANATIK privind contractul lui Toni Conceicao: „Care-i problema? L-a contestat cineva? Și atunci?”

22.11.2018 | 17:24
Reactie oficiala de la CFR Cluj dupa dezvaluirile FANATIK privind contractul lui Toni Conceicao Carei problema La contestat cineva Si atunci
ADVERTISEMENT

Marian Băgăcean, patronul din acte al campioanei CFR Cluj, a ezitat înainte să ofere un punct de vedere despre dezvăluirile FANATIK.RO privind contractul lui Toni Conceicao, care are o clauză prin care e obligat să consulte șefii când face primul 11 la meciuri, nu doar oficiale, ci chiar și amicale!

Este tardiv acum. Principial era să vorbim înainte să apară”, începe oficialul clujean. De ce, domnul Băgăcean? Credeți că se schimbau documentele? Sau că nu mai scriam? Întrebări firești la care interlocutorul replică franc: „Lumea deja a citit și a tras concluziile, ce rost mai are ce spun eu?” Marian Băgăcean, alături de fostul președinte Iuliu Mureșan și de Toni Conceicao au semnat contractul rușinos al portughezului.

ADVERTISEMENT

Reacția oficială a CFR-ului după dezvăluirile FANATIK ale contractului lui Toni Conceicao

FANATIK.RO a discutat cu Marian Băgăcean, care s-a arătat mai deranjat de faptul că actele au ajuns publice decât de clauzele de râsul Europei pe care angajatul de pe bancă al campioanei României le are în contract.

E un contract normal, înregistrat la forurile conducătoare. Care-i problema? A fost contestat de cineva acest contract? Nu! Și atunci? L-am semnat și eu și știu despre ce este vorba. Atâta timp cât nu se interpretează cum se interpretează în presă acel paragraf despre discuțiile antrenorului cu cei din Consiliul de Administrație, nu avem ce să discutăm. Totul este normal.

ADVERTISEMENT

Consiliul de Administrație se întrunește odată la două-trei luni. Credeți că Toni Conceicao face primul 11 odată la trei luni când el are meciuri în fiecare săptămână? Asta apropo de speculațiile care se fac pe seama acelei clauze. Eu sunt de părere că trebuia să-mi cereți un punct de vedere înainte să dați actele, pentru că lumea deja a citit ce ați publicat și nu mai contează părerea mea”, spune Marian Băgăcean pentru FANATIK.RO.

Marian Băgăcean (în mijloc), alături de Toni Conceicao și Iuliu Mureșan la o petrecere pe moșia fostului președinte. Cei trei au semnat contractul portughezului
Marian Băgăcean (în mijloc), alături de Toni Conceicao și Iuliu Mureșan la o petrecere pe moșia fostului președinte. Cei trei au semnat contractul portughezului

Ce clauze halucinante are Toni Conceicao în contractul cu CFR Cluj

  • # se consultă cu Consiliul de Administraţie cu privire la formaţia care intră în teren la jocurile oficiale şi amicale;
  • # colaborează cu conducerea clubului formulând opinii din punct de vedere tehnic;
  • # participă ori de cîte ori este solicitat la sedinţele cu administraţia;
  • # face propuneri conducerii clubului pentru aplicarea de sancţiuni disciplinare jucătorilor;
  • # trebuie să restituie integral echipamentul primit la încetarea contractului!
  • # preşedintele are dreptul de a exercita controlul asupra antrenorului, de a evalua performanţa activităţii acestuia.
ADVERTISEMENT