Fotbal intern

CFR Cluj, reacție oficială pe tema litigiului cu fostul fotbalist Ronny: ”Vom ataca decizia la TAS. Nu poate fi vorba de o interdicție la transferuri”. EXCLUSIV

06.03.2020 | 14:40
CFR Cluj reactie oficiala pe tema litigiului cu fostul fotbalist Ronny Vom ataca decizia la TAS Nu poate fi vorba de o interdictie la transferuri EXCLUSIV
CFR Cluj, reacție oficială pe tema litigiului cu fostul fotbalist Ronny: ”Vom ataca decizia la TAS. Nu poate fi vorba de o interdicție la transferuri”. EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Campioana României, CFR Cluj, a pierdut procesul de la FIFA cu fostul ei atacant Ronny, în legătură cu o serie de restanțe financiare. Gruparea din ”Gruia” nu se teme însă de o posibilă interdicție la transferuri și anunță, pentru FANATIK, că va ataca la TAS decizia FIFA și, ulterior, în cazul unui nou eșec, vor plăti suma cerută de fostul jucător.

CFR Cluj reacționează pe tema litigiului cu fostul fotbalist Ronny: ”Vom ataca decizia la TAS. Nu poate fi vorba de o interdicție la transferuri”

Într-un articol publicat în cursul zilei de vineri, gsp scrie că CFR Cluj riscă să fie blocată în privința transferurilor și să nu aibă dreptul de a se mai înscrie în competițiile europene.

ADVERTISEMENT

Gruparea din Ardeal nu a achitat o sumă de 100.000 de euro unui fost jucător, Ronny, care între timp s-a și lăsat de fotbal! Brazilianul n-a renunțat la a-și căuta dreptatea la FIFA și a câștigat deja trei procese intentate campioanei României.

În exclusivitate pentru FANATIK, Marian Copilu, președinte lui CFR Cluj, anunță că echipa ardeleană va ataca la TAS decizia FIFA. Mai mult, acesta infirmă zvonurile privind o posibilă interdicție la transferuri aplicată campioanei Ligii 1.

ADVERTISEMENT

”Este o decizie pe care o vom ataca la TAS în termen de 21 de zile, așa cum este prevăzut legal. Nu poate fi vorba de nicio interdicție la transferuri, așa cum se speculează.

Dacă și după ce atacăm decizia la TAS nu ni se dă dreptate, abia atunci o să fim obligați să-i plătim banii lui Ronny. Și o vom face dacă pierdem. Nu e nicio problemă” 

ADVERTISEMENT

Ronny, memoriu despus în urmă cu trei ani

Ronny a depus memoriu la forul internațional în urmă cu trei sezoane și a câștigat de trei ori deja. Acesta a fost component al celor de la CFR Cluj între 2011-2014, perioadă în care a câștigat un titlul cu echipa din Ardeal (2011-2012).

Ronny îi amenința pe cei de la Cluj încă de acum două sezoane. ”Sunt foarte trist pentru tot ceea ce mi se întâmplă. Am câştigat cazul la UEFA înainte ca gruparea din Cluj să intre în insolvenţă. Anul trecut, cei din Cluj au ieşit din insolvenţă şi nu şi-au achitat datoriile. Sunt trist.

ADVERTISEMENT

Am primit 10 la sută din restanțele de 100.000 de euro, mai aștept restul de 90.000 de euro. Mai sunt jucători neplătiţi, dar nu vorbesc pentru ei”, spunea Ronny pentru Gazetă în 2018.

ADVERTISEMENT