Fotbal intern

CFR Cluj, reacție oficială pe tema transferului lui Cristian Bălgrădean: ”Am reușit să obținem semnătura jucătorului” + ”Mai sunt jucători de la FCSB care vor la campioană”

04.03.2020 | 19:14
CFR Cluj reactie oficiala pe tema transferului lui Cristian Balgradean Am reusit sa obtinem semnatura jucatorului  Mai sunt jucatori de la FCSB care vor la campioana
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat, în cursul zilei de miercuri, un transfer surpriză în Casa Pariurilor Liga 1. Patronul FCSB a dezvăluit că portarul de bază al echipei lui Bogdan Vintilă, Cristian Bălgrădean, ar fi semnat cu CFR Cluj, rivala la titlul a roș-albaștrilor. Dinspre ”Gruia” a venit și o reacție, iar aceasta este una destul de surprinzătoare.


UPDATE, 4 martie, 19:18. CFR Cluj a reacționat oficial pe tema transferului lui Cristian Bălgrădean de la FCSB. Prin vocea directorului tehnic Bogdan Mara, clujenii anunță că portarul vicecampioanei a semnat cu echipa lui Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

”Am reușit să obținem semnătura lui Cristi Bălgrădean, un jucător care intrase în ultimele șase luni din contract. Discuțiile nu le-am purtat direct cu Bălgrădean, ci prin intermediul unui avocat. 

Înțelegerea dintre noi era să anunțăm acest lucru înaintea meciului nostru direct cu FCSB. Motivul era tocmai să nu apară speculații, să nu periclităm integritatea jucătorului. Nu ne-am gândit nicio secundă la alte nebunii, cum ar fi să trântească meciul!”, a spus Mara pentru gsp.

ADVERTISEMENT

De asemenea, clujenii anunță că și alți jucători de la FCSB ar dori să se transfere la echipa din Ardeal.

”Mai sunt și alți fotbaliști de la FCSB care ar vrea să vină la noi. Asta se întâmplă, probabil, și datorită performanțelor extraordinare din ultima perioadă, dar e și un semn că e un club serios CFR. Încercăm să facem totul cât mai bine, să continuăm pe calea bună pe care ne aflăm”, a mai spus Mara pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj reacționează în legătură cu transferul lui Bălgrădean: ”Nu avem niciun contract cu numele lui”

În cursul zilei de miercuri, Prosport anunța că goalkeeper-ul celor de la FCSB, Cristi Bălgrădean (31 de ani), s-a înțeles cu CFR Cluj.

Ulterior, Gigi Becali a confirmat știrea și a spus despre portarul său că a semnat contractul cu ardelenii în urmă cu 10 zile.

ADVERTISEMENT

Peste câteva ore, dinspre Cluj a venit o primă reacție oficială. Cei din conducerea campioanei susțin că nu există niciun act semnat de portarul roș-albaștrilor.

”Clubul va da un comunicat de presă în cursul zilei de astăzi prin care va explica ce s-a întâmplat. Domnul Gigi Becali să se gândească la câți jucători a ofertat de-a lungul timpului.

Eu nu cred că a semnat ceva Bălgrădean. La mine nu e niciun contract cu numele lui. Dar nouă ne convine scandalul de la FCSB”, a declarat Marian Copilu, președintele CFR Cluj, pentru sursa citată.

Becali a dezvăluit că Bălgrădean a semnat de 10 zile cu CFR

Reacția celor de la Cluj vine la doar câteva ore după ce Becali dezvăluia că însuși Bălgrădean îi confirmase contractul semnat cu echipa din Gruia.

“El a semnat de acum 10 zile. Am crezut că este o glumă. I-am spus: “Tu eşti nebun? Tu nu îţi dai seama cât de grav e? Cum să aperi cu Botoşaniul, când ai semnat cu CFR? Să aperi şi cu CFR Cluj” .

Cum să mai apere Bălgrădean? Înseamnă că mingea pe care ai împins-o cu Botoşaniul… Eu nu vreau să îmi fac păcate, nu spun că ai făcut ceva. Dar gândirea ta este ca CFR Cluj să ia campionatul. 

El mi-a spus: “Nea Gigi, mi-a fost ruşine”. Măcar să îmi spună că a semnat, să fie bărbat. Dar să i-o dai pe tavă să dea gol, nu ţi-a fost ruşine?”, a spus Becali la Pro X.

ADVERTISEMENT