Culio, pus la punct de CFR: “E opinia lui! Noi susţinem acest format”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
10/04/2018, 08:40
Culio, pus la punct de CFR: “E opinia lui! Noi susţinem acest format”

Ardelenii au emis un comunicat prin care au dorit să clarifice lucruruile, după ce Culio a spus că CFR munceşte să acumuleze puncte degeaba, având în vedere că ele se înjumătăţesc la intrarea în play-off: “Referitor la declaraţiile jucătorului nostru Juan Emmanuel Culio de după meciul cu Astra Giurgiu, clubul CFR 1907 Cluj doreşte să facă următoarele precizări:

Supărat fiind după rezultatul de egalitate obţinut în faţa Astrei, Culio a contestat formatul campionatului din ţara noastră. Aşa cum a punctat şi jucătorul în timpul interviurilor, părerea expusă public este strict opinia sa personală. Clubul nostru este un susţinător formal şi deschis al conceptului de play-off şi play-out. Din punct de vedere matematic s-a dovedit a fi un sistem echilibrat şi ferm, cu atât mai mult cu cât, în sezonul precedent, echipa noastră a beneficiat de avantajele acestui sistem competiţional.

Culio: “Sunt supărat şi am fost penibili”

Mai multe ţări din Europa au ales acest format competiţional şi culeg deja roadele sistemului cu play-off şi play-out. Avem încredere că în sezoanele care urmează acesta îşi va dovedi eficienţa totală şi în România, pentru ca fotbalul nostru să ajungă la valoarea şi la nivelul aşteptat de noi toţi”, se arată în comunicatul celor de la CFR Cluj.

Juan Emmanuel Culio şi-a exprimatd ezaprobarea faţă de sistemul competiţional după 1-1 cu Astra Giurgiu: “Am fost penibili! Noi muncim opt luni pentru punctele astea şi după aceea vine playoff-ul şi le pierdem. Nu înţeleg nimic. Cine a făcut acest sistem? CFR Cluj munceşte pentru toate aceste puncte… Nu înţeleg ce se întâmplă aici. Muncim degeaba! Mai avem 6 meciuri şi totul depinde de noi. Eu sunt supărat pe cei care au decis acest sistem cu playoff şi playout. Eu am fost penibil. Sunt supărat că şi echipa a fost penibilă. Este un campionat foarte slab! Am avut puncte în faţa lor şi acum nu mai avem nimic. Am muncit pentru nimic. Nu înţeleg sistemul ăsta. Asta este viaţa! Trebuie să mergem în continuare. Eu vreau ca Craiova să câştige, dar noi depindem de noi”, a spus Culio.

 

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×