Sport

CFR Cluj, remiză în amicalul cu Hermannstadt înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova. Emoții cu Bălgrădean, care s-a lovit la cap. Video

CFR Cluj a remizat în amicalul cu Hermannstadt înaintea derby-ului din SuperLiga cu Universitatea Craiova. Cristian Bălgrădean s-a lovit puternic la cap.
27.03.2023 | 17:40
CFR Cluj remiza in amicalul cu Hermannstadt inaintea derbyului cu Universitatea Craiova Emotii cu Balgradean care sa lovit la cap Video
CFR Cluj a remizat cu Hermannstadt, scor 1-1 într-un meci amical la Cluj-Napoca. Sursă foto: Facebook - @CFR Cluj.
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a remizat contra celor de la Hermannstadt, scor 1-1, în meciul de pregătire desfășurat luni, 27 martie, la Cluj-Napoca. Este ultimul meci al campioanei României înaintea derby-ului de foc cu Universitatea Craiova din etapa a 2-a din play-off-ul SuperLigii.

CFR Cluj, remiză în amicalul cu Hermannstadt înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova

SuperLiga s-a întrerupt pentru a lăsa loc meciurilor echipei naționale, însă Dan Petrescu și Marius Măldărășanu au hotărât să-și țină conectate echipele pentru ultimele meciuri din play-off-ul și play-out-ul SuperLigii. Într-un meci de pregătire, disputat la Cluj-Napoca, CFR și Hermannstadt au remizat, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

Scorul a fost deschis de Petrișor Petrescu în minutul 54 cu o execuție direct din lovitură liberă. Avantajul sibienilor a durat doar 6 minute. Anton Maglica a marcat al doilea gol în tricoul ardelenilor de la transferul din iarnă, anunțat în exclusivitate de FANATIK.

Atacantul croat a dus până la final o fază construită de jucătorii campioanei României. Este ultimul meci pe care îl dispută echipa pregătită de Dan Petrescu, înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova, care va avea loc duminică, 2 aprilie, de la ora 21:00. Pentru Hermannstadt urmează duelul din play-out cu Botoșani, sâmbătă, 1 aprilie, ora 17:00.

ADVERTISEMENT

Cristian Bălgrădean s-a lovit puternic la cap în amicalul CFR Cluj – Hermannstadt. Medicii au intervenit

Intrat în a doua repriză, Cristian Bălgrădean s-a lovit puternic la cap la o lovitură liberă executată de Hermannstadt. Fostul portar de la FCSB a plonjat și s-a lovit puternic la cap de una dintre barele porții. Portarul campioanei României a acuzat stări de amețeală, astfel a fost nevoie de intervenția medicilor.

Îngrijirile date de medici au continuat și în ambulanță, însă nu a fost nevoie ca portarul ardelenilor să fie transportat la spital. Totuși, Cristi Bălgrădean nu a putut continua partida. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Andrei Peteleu, care a fost titular în amicalul cu Hermannstadt, consideră că sibienii au o echipă care merită să fie în play-off. Fundașul dreapta al campioanei speră ca echipa să obțină trei puncte în meciul cu Universitatea Craiova. „Un meci frumos, o echipă foarte bună, o echipă care pasează. Cred că o echipă de play-off, doar că nu mai este niciun loc. Mă simt din ce în ce mai bine. Deja a trecut o perioadă destul de lungă. Aștept să vină meciurile oficiale și sper ca echipa să conteze pe mine și să pot să ajut echipa. 

Au fost multe meciuri și pentru cei care au jucat toate meciurile a fost o pauză bine venită chiar dacă unii dintre ei mai au meciuri la națională. Va fi un play-off tare, nu știu dacă a fost vreunul ușor până acum. Sper să câștigăm primul meci cu Universitatea Craiova care e cel mai important până acum și să luăm o opțiune bună pentru titlu”, a declarat Peteleu, potrivit canalului oficial de Youtube al CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Echipa folosită de Dan Petrescu pentru amicalul cu Hermannstadt

Edi Iordănescu a convocat trei jucători de la CFR Cluj pentru primele meciuri ale României din preliminariile Euro 2024. Este vorba despre Cristi Manea, Andrei Burcă și Mario Camora. Ultimul a acuzat probleme medicale și FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că locul său va fi luat de Marius Ștefănescu.

În prima repriză, Dan Petrescu s-a baza pe formula: Scuffet, Hoban, Billong, Țîru, Peteleu, Muhar, Braun, Bordeianu, Cvek, Fica, Maglica. În a doua repriză, Dan Petrescu a efectuat o serie de schimbări. Din cauza accidentării, Cristi Bălgrădean a fost înlocuit cu Pînzariu.

Bălgrădean (Pînzariu), Hoban, Billong (Kolinger), Țîru (Yuri), Peteleu, Boateng (Razak), Braun, Filip, Cvek, Fica, Maglica a fost echipa din a doua repriză folosită de antrenorul campioanei României.

ADVERTISEMENT