Sport

CFR Cluj s-a despărțit de un fotbalist după egalul cu Pyunik Erevan: „N-avea voie să vorbească urât de club”

CFR Cluj n-a început strălucit noua campanie europeană. Campioana României a făcut doar 0-0 în primul tur preliminar al Champions League. După meci, ardelenii s-au despărțit de un jucător.
06.07.2022 | 14:18
CFR Cluj sa despartit de un fotbalist dupa egalul cu Pyunik Erevan Navea voie sa vorbeasca urat de club
După Chipciu, încă un fotbalist a plecat pe ușa din dos de la CFR Cluj: „Nu avea voie să aibă cuvinte urâte la adresa clubului”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Jonathan Rodriguez (32 de ani) n-a rezistat decât un an sub contract cu CFR Cluj. Argentinianul, care a ajuns liber de contract în Gruia în vara lui 2021, se va despărți de echipa lui Dan Petrescu, după ce în ultimele șase luni a fost împrumutat la Dinamo.

CFR Cluj scapă de Jonathan Rodriguez

Rodriguez era titular în mandatul lui Marius Șumudică, dar a ieșit din schemă odată cu sosirea lui Dan Petrescu. În iarnă, CFR Cluj l-a împrumutat la Dinamo, dar nici acolo n-a strălucit. Cu sud-americanul în echipă, „câinii” au retrogradat pentru prima dată în cei 74 de ani de istorie.

ADVERTISEMENT

Proaspăt revenit în Gruia, Jonathan Rodriguez a primit un mesaj ferm din partea oficialilor campioanei, care l-au pus să-și caute echipă. Mai mult, argentinianul a avut câteva declarații în presă, care n-au fost pe placul șefilor ardeleni. Aceștia au hotărât să se folosească de o clauză și să-i rupă unilateral contractul.

„Am văzut că a vorbit Rodriguez de lot. Am reziliat contractul cu el și am trimis prin juriști speța asta, pentru că el nu avea voie să aibă cuvinte urâte la adresa clubului.

ADVERTISEMENT

El nici nu a jucat la Dinamo, cât trebuia, am urmărit și noi cu interes ceea ce face. Acesta a fost motivul pentru care a reziliat. A vorbit despre Dan Petrescu, că din cauza lui nu a jucat, nu înțeleg de ce”, a declarat Cristi Balaj, conform Digi Sport.

Jonathan Rodriguez face astfel parte din cei 14 jucători la care CFR Cluj a renunțat în această vară, alături de Billel Omrani, Alexandru Chipciu, Matteo Susic, Guessouma Fofana, Runar Sigurjonsson, Kristian Dimitrov, Otto Hindrich, Orman Davis, Daniel Paraschiv, Denis Ciobotariu, Florin Ștefan, Valentin Costache și Rachid Bouhenna.

ADVERTISEMENT

Jonathan Rodriguez, aproape de Sepsi

Plecat pe ușa din dos de la CFR Cluj, la fel ca Alexandru Chipciu, Jonathan Rodriguez nu duce lipsă de oferte. FANATIK a anunțat în exclusivitate care va fi următoarea destinație a mijlocașului în vârstă de 32 de ani.

Din informațiile obținute de site-ul nostru, Rodriguez s-a înțeles cu covăsnenii pentru un contract pe un an cu posibilitate de prelungire pe încă unul. La Sf. Gheorghe, argentinianul va câștiga un salariu de 7000 de euro/lună.

ADVERTISEMENT

„Sunt negocieri şi suntem foarte aproape să îl convingem pe Jonathan Rodriguez”, a declarat Laszlo Dioszegy, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT