Fotbal intern

CFR Cluj s-a înțeles cu Yacouba Sylla. E oficial! Jucătorul a schimbat opt cluburi în ultimii șase ani! FANATIK confirmat

02.07.2019 | 18:44
CFR Cluj sa inteles cu Yacouba Sylla E oficial Jucatorul a schimbat opt cluburi in ultimii sase ani FANATIK confirmat
CFR Cluj s-a înțeles cu Yacouba Sylla

UPDATE, 2 iulie, ora 18.46. CFR Cluj a oficializat pe pagina proprie de Facebook transferul lui Yacoub Sylla. Acesta fusese anunţat în EXCLUSIVITATE de FANATIK încă de vineri, 28 iunie. Mai jos, în ştirea iniţială, în care era anunţată achiziţia lui Sylla, puteţi citi detalii inedite despre jucătorul de 28 de ani.


28 iunie, ora 20.02. FANATIK dezvăluie că Yacouba Sylla (28 ani) a ajuns la un acord cu CFR Cluj și o va părăsi pe Stromsgodset, actuala sa echipă. De altfel, presa din Norvegia anunțase deja că mijlocașul la închidere primise acordul din partea lui Stromsgodset de a negocia cu CFR. Syla va semna luni cu CFR Cluj.

CFR Cluj s-a înțeles cu Yacouba Sylla!

Surprinde faptul că Sylla o părăsește pe Stromsgodset la numai patru luni de când a semnat contractul, la acea vreme anunțând că își dorește să rămână doi ani în Norvegia, cât era valabilă înțelegerea conform datelor contractuale.

Omul cu 34 de selecții pentru naționala statului Mali nu s-a adaptat însă la fotbalul nordic, evoluând în doar nouă meciuri, astfel că acum încearcă o nouă variantă. CFR Cluj va fi cel de-al 8-lea club pe la care Sylla trece în ultimii șase ani, după Aston Villa, Kayseri, Rennes, Montpellier, Panathinaikos, Mechelen și Stromsgodset. Acesta nu a reușit să se impună la niciuna din precedentele trei echipe la care a jucat.

Sylla era căpitanul celor din Mali în urmă cu ceva timp, statut pe care și l-a pierdut între timp. Mai mult, mijlocașul nici măcar nu a prins lotul pentru Cupa Africii din acest an și are rolul de analist sportiv pentru un site francez pe durata acestei competiții.

A venit și Michael Pereira

CFR Cluj l-a transferat vineri și pe Michael Pereira, mijlocaș francez, trecut pe la Mallorca, Granada și Malatyaspor.

BUN VENIT, MICHAEL PEREIRA! ⚽CFR 1907 Cluj anunță transferul mijlocașului francez Michael Pereira! Fotbalistul s-a…

Gepostet von Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA am Freitag, 28. Juni 2019

Ardelenii se pregătesc intens pentru preliminariile Ligii Campionilor, acolo unde vor debuta în luna iulie într-o dublă de foc cu Astana. Prima manșă se dspută în deplasare pe 9 iulie, în timp ce returul este programat o săptămână mai târziu.

Anul trecut, CFR s-a făcut de râs în cupele europene, eliminată fiind din Liga Campionilor de Malmo, iar în play-off-ul Europa League pierzând categoric cu luxemburghezii de la Dudelange.