Sport

CFR Cluj s-a reunit sub comanda lui Marius Șumudică! Tehnicianul a condus primul antrenament. Foto

Jucătorii echipei CFR Cluj s-au prezentat la reunirea lotului și l-au cunoscut pe noul antrenor Marius Șumudică.
09.06.2021 | 16:10
CFR Cluj sa reunit sub comanda lui Marius Sumudica Tehnicianul a condus primul antrenament Foto
ADVERTISEMENT

Antrenorul în vârstă de 50 de ani a semnat un contract pe două sezoane cu campioana României, așa cum FANATIK anunțase în exclusivitate.

Cunoscut ca fiind un antrenor temperamental, Șumudică a anunțat că va face niște  schimbări radicale odată cu venirea la CFR Cluj și vrea să devină un tip mai așezat.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a sunat reunirea la CFR Cluj

La o săptămână după ce a fost prezentat oficial ca urmașul lui Edi Iordănescu la CFR Cluj, Marius Șumudică a participat la reunirea lotului și a condus deja primul antrenament al campioanei României.

CFR Cluj reunire Marius Șumudică

Tehnicianul a apărut la stadionul din Gruia cu zâmbetul pe buze și și l-a păstrat și pe durata ședinței de pregătire. Înainte de a da drumul antrenamentului, ”Șumi” le-a ținut jucătorilor un scurt discurs în care le-a explicat ce așteaptă de la ei în viitorul sezon.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj reunire Marius Șumudică

Ședința de pregătire a fost una de reacomodare după scurta pauză pe care fotbaliștii de la CFR cluj au primit-o imediat după ultima etapă a play-off-ului din sezonul precedent.

CFR Cluj reunire Marius Șumudică

Bilașco neagă interesul pentru Budescu

Constantin Budescu este marea ţintă a perioadei de transferuri din România, iar FCSB şi CFR Cluj se luptă pentru semnătura internaţionalului român. FANATIK a aflat că mijlocaşul de 32 de ani vrea să revină în România, după aventura din Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

Însă, directorul sportiv al ardelenilor, Marius Bilașco, a negat această variantă: ”Nu cred că se pune problema să-l aducem pe Budescu în acest moment la CFR Cluj. Știu că e sub contract și are un contract mare.

El câștigă foarte mult, are un salariu pe care CFR nu și-l poate permite. Așa că sunt toate premisele ca el sa nu ajungă la CFR Cluj”, a declarat Bilașco la Pro X.

ADVERTISEMENT

Șumudică, atac la adversari

Portarul campioanei României, Cristian Bălgrădean, a glumit și a spus că Budescu e un caz aparte, în care slăbește, dar la fel de repede poate pune la loc kilogramele date jos. Cu toate acestea. el consideră că mijlocașul ar putea fi un plus pentru CFR Cluj.

Până acum, în această vară, ardelenii i-au adus pe mijlocașul Jonathan Rodriguez de la FC Botoșani și pe fundașul Rachid Bouhenna de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, ambii aflați la final de contract.

Tehnicianul Marius Șumudică a fost prezentat oficial la CFR Cluj printr-un interviu în care și-a expus planurile și în care și-a amenințat adversarii că trebuie să se teamă de reacțiile sale.

ADVERTISEMENT