Fotbal intern

CFR Cluj scapă de portari! Vâtcă e out, Fernandez e în negocieri cu Sepsi. Dan Petrescu aduce alt goalkeeper. FANATIK confirmat

18.01.2020 | 18:28
CFR Cluj scapa de portari Vatca e out Fernandez e in negocieri cu Sepsi  Dan Petrescu aduce alt goalkeeper FANATIK confirmat
CFR Cluj scapă de portari! Vâtcă și Fernandez sunt out. Dan Petrescu aduce alt goalkeeper. FOTO: Portarul spaniol Jesus Fernandez Collado de la echipa CFR 1907 Cluj participa la un antrenament inainte de meciul de fotbal cu F91 Dudelange din mansa a doua a play-off-ului Europa League, desfasurat Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca,
ADVERTISEMENT

CFR Cluj face curățenia de iarnă. FANATIK a aflat că Dan Petrescu este gata să renunțe la doi dintre portarii săi. Din informațiile noastre, Cosmin Vâtcă va fi pus pe liber, iar Jesus Fernandez are mari șanse să fie împrumutat la Sepsi Sfântu Gheorghe până la finalul campionatului. 


UPDATE, ora 18:30/ CFR Cluj a anunțat oficial despărțirea de Cosmin Vâtcă și Andrei Peteleu. FANATIK a informat încă de la ora 13:30 că portarul de 37 va pleca de la gruparea din Gruia în această perioadă de mercato.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj scapă de portari! Vâtcă e out și Fernandez negociază cu Sepsi. Fundaşul dreapta Andrei Peteleu va fi lăsat liber

Nu sunt singurele plecări de la ardeleni. Fundașul dreapta Andrei Peteleu va fi lăsat liber în această iarnă după venirea lui Denis Ciobotariu. Pe acel post, Dan Petrescu îi are deja pe Susic, Butean și Ciobotariu. Mihai Butean ar fi trebuit să joace la Dinamo din retur, oficialii celor două cluburi s-au înțeles, însă jucătorul a refuzat să plece:

“Eu nu plec să mă bat la retrogradare!”, a fost mesajul pe care l-a transmis Butean conducerii lui CFR Cluj. Astfel, cel mai probabil, Butean va rămâne la echipa lui Dan Petrescu însă ar fi abia a treia variantă pe postul de fundaş dreapta după Susic şi Ciobi.

ADVERTISEMENT

După plecările lui Vâtcă şi Fernandez, CFR Cluj ar rămâne în doi portari: Giedrius Arlauskis, titularul lui Dan Petrescu, şi Adrian Rus. Însă, din informaţiile FANATIK, CFR Cluj negociază transferul unui alt portar în aceste zile, care să betoneze postul.

Fernandez semnează cu Sepsi Sf. Gheorghe?

Sepsi Sfântu Gheorghe pregăteşte deja venirea lui Jesus Fernandez. Covăsnenii au anunţat despărţirea de portarul Horaţiu Moldovan. În acest moment, Leo Grozavu are doar doi portari în lot: Roland Niczuly şi Csongor Fejer. Dacă Jesus Fernandez va semna cu Sepsi, va fi cel mai probabil prima opţiune a lui Grozavu.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj s-a despărţit deja de Alex Paşcanu. Căpitanul naţionalei de tineret a fost împrumutat la FC Voluntari până în vară, iar acum Dan Petrescu se pregăteşte să renunţe şi la jucătorii pe care nu îi mai are în vedere pentru a doua parte a stagiunii, mai ales că în această iarnă au venit deja Ciobotariu şi Alex Chipciu.

CFR Cluj, în luptă pe două fronturi! Primul meci oficial în 2020, împotriva FCSB-ului

Ardelenii au reuşit să câştige la TAS speţa prin care FRF a dat interzis la transferuri. După ce a fost ridicată această interdicţie, CFR a reuşit să facă rapid cele două mutări prin care să întărească lotul şi promite că nu se va opri aici.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj este în luptă pe două fronturi în acest moment. Echipa lui Dan Petrescu este lider în Casa Pariurilor Liga 1 şi joacă împotriva lui FC Sevilla în 16-imile Europa League. Campioana României va juca primul meci oficial din acest an împotriva FCSB-ului, pe 2 februarie, în Gruia.

  • 2 titluri la rând a câştigat CFR Cluj în Casa Pariurilor Liga 1 
  • 31 de ani are Jesus Fernandez, portar care a trecut şi pe la Real Madrid

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT