Fotbal intern

CFR Cluj, scoasă în ultima clipă din FIFA 19. Ce echipă i-a luat locul campioanei României

04.10.2018 | 10:12
CFR Cluj a fost scoasă din FIFA 19

CFR Cluj a fost scoasă în ultima clipă din FIFA 19, iar locul campioanei României a fost luat de o altă echipă. Deşi numeroase site-uri care se ocupă cu analiza jocurilor video anunţau că formaţia din Gruia va fi inclusă în FIFA 19, CFR Cluj nu a fost găsită în cel mai popular joc care are în prim plan “sportul rege”.

Conform Prosport.ro, reprezentanţii FIFA 19 au decis ca CFR Cluj să nu fie inclusă în noua ediţie produsă de EA Sports deoarece grupare antrenată de Antonio Conceicao a fost eliminată din preliminariile Champions League mult prea repede. Astfel, aceştia au preferat ca Viktoria Plzen să apară în FIFA 19, deoarece campioana Cehiei s-a califificat în grupele Champions League. În FIFA 19 mai apar şi echipe care nu s-au calificat în cupele europene, cum ar fi Helsinki, dar finlandezii mai fudeseră incorporaţi şi la ultimele două ediţii produse de EA Sports.

Motivul pentru care CFR Cluj a fost scoasă în ultima clipă din FIFA 2019

CFR Cluj a fost eliminată din preliminariile Champions League de Malmo FF, după ce ardelenii au pierdut cu 0-1 pe teren propriu, iar în returul din Suedia meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Astfel, gruparea din Gruia a ajuns în Europa League dar parcursul ardelenilor nu a fost unul tocmai bun. Campioana României a trecut de Alashkert în turul 3 al Europa League. Clujenii s-au impus în deplasare cu 2-0, iar pe teren propriu au câştigat cu 5-0, dar situaţia a devenit dramatică după ce Dudelange i-a eliminat, echipă care a intrat în istoria Luxemburgului după ce a ajuns în grupele Europa League.

În clasamentul din Liga 1 Betano, CFR Cluj ocupă poziţia a 3-a în clasament. Ardelenii au adunat 17 puncte şi se află la egalitate cu Astra Giurgiu şi Gaz Metan Mediaş

Jocul FIFA 19 a apărut pe 28 septembrie, iar pe moment,preţurile pe piaţa din România sunt:

  • PS4 şi Xbox One – 299,9 lei
  • PC – 278,9 lei
  • Xbox – 278,9 lei
  • Nintendo Switch – 285,9 lei