Sport

CFR Cluj se compară cu Barcelona. “Sunt sigur că vom întoarce rezultatul!”

30.07.2018 | 19:20
CFR Cluj se compara cu Barcelona Sunt sigur ca vom intoarce rezultatul

CFR Cluj se compară cu FC Barcelona înaintea meciului din returul turului II al preliminariilor Champions League. Campioana României s-a deplasat în Suedia, acolo unde se va duela cu Malmo FF, echipă care a câştigat prima manşă, scor 1-0, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”.

Alexandru Ioniţă este optimist înaintea partidei care va avea loc miercuri, 1 august, de la ora 20.15, în Suedia, în manşa retur a turului II preliminar al Champions League. Atacantul în vârstă de 23 de ani crede că formaţia antrenată de Antonio Conceicao are şanse mari să întoarcă rezultatul din meciul tur şi a făcut o comparaţie cu BVarcelona, care în urmă cu două sezoane s-a calificat în sferturile Ligii după ce a revenit de la 0-4 în meciul tur cu PSG. Catalanii s-au impus în retur cu 6-1.

Alex Ioniţă o compară pe CFR Cluj cu Barcelona

“O să fie un meci foarte, greu dar trebuie să mergem acolo şi să ne calificăm, nu cred că Malmo că este o echipă de temut. Dacă ne facem noi jocul, sunt sigur că vom întoarce rezultatul! Având în vedere că în campionat n-am reuşit să facem decât două egaluri, cred că dacă vom câştiga şi ne vom califica la Malmo se vor uita acele două meciuri. Sunt sigur că ne vom califica. Nu este o presiune. Dacă cei de la Barcelona au reuşit să întoarcă un rezultat de 0-4, de ce n-am putea noi, cu Malmo, să întoarcem un 0-1? Mergem acolo să marcăm minimum două goluri şi să câştigăm”

, a declarat Alexandru Ioniță, potrivit TV Telekom Sport.

Billel Omrani în CFR Cluj - Malmo 0-1
Billel Omrani a fost titular în CFR Cluj – Malmo 0-1

Iuliu Mureşan, preşedintele campioanei României, a plecat cu CFR Cluj în Suedia pentru meciul cu Malmo. Şi oficialul din Gruia s-a arătat încrezător înaintea partidei din returul turului II preliminar al Champions League. Mai mult, Iuliu Mureşan a avut cuvinte de laudă şi la adresa lui Antonio Conceicao, antrenorul care a venit pe banca tehnică a CFR-ului după ce Edi Iordănescu a fost dat afară. 

Iuliu Mureşan: “Mergem să ne calificăm!”

“Mergem să jucăm, să ne calificăm. Suntem foarte hotărâți să ne calificăm în următorul tur din Champions League. Echipa a jucat mai bine cu Dunărea Călărași, a fost mai multă determinare. Asta îmi dă speranțe că vom juca bine cu Malmo și vom reuși să întoarcem rezultatul. Șansele sunt 65%-45% în favoarea suedezilor, dar sunt sigur că ne putem califica. Conceicao a modificat ceva și cu fiecare antrenament se schimbă lucruri la echipă. Vom mai face unul, maximum două transferuri. Echipa e bună, trebuie doar să joace la adevăratul potențial”,

a spus Iuliu Mureşan, preşedintele formaţiei CFR Cluj.

CFR Cluj o duce rău în Liga 1 Betano

În primele două etape din Liga 1 Betano, ediţia 2018-2019, CFR Cluj a adunat două puncte. Campioana României a remizat în prima rundă pe teren propriu cu FC Botoşani, scor 1-1, golurile fiind înscrise de Vinicius şi Fulop. În a doua etapă, CFR Cluj n-a putut să se impună pe terenul nou promovatei Dunărea Călăraşi, echipă pregătită de an Alexa, scor 0-0.

Malmo – CFR Cluj, manşa retur din turul II preliminar al Champions League, miercuri, 1 august, ora 20.15, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro şi în direct la Digi Sport 1.