Fotbal intern

CFR Cluj se pregătește de Champions League cu Steaua Roșie Belgrad și Sparta Praga

12.06.2019 | 20:20
CFR Cluj se pregateste de Champions League cu Steaua Rosie Belgrad si Sparta Praga

CFR Cluj a câștigat titlul în Liga 1 Betano pentru al doilea sezon consecutiv, performanță unică în istoria clubului din Gruia. Acum, ardelenii pregătesc asaltul pentru Liga Campionilor, iar pe site-ul oficial a apărut lista meciurilor pe care CFR le va disputa în cantonamentul din Austria. 

CFR Cluj se pregătește de Champions League cu Steaua Roșie Belgrad și Sparta Praga

Dan Petrescu și-a ales adversare de calibru. Marțea viitoare, pe 18 iunie, CFR debutează în Austria împotriva rușilor de la Orenburg. Pe 22 iunie, CFR are cel mai dificil test din pauza de vară, întâlnind campioana Serbiei, Steaua Roșie Belgrad.

Pe 26 iunie, CFR joacă împotriva croaților de la NK Osijek, iar pe 28 iunie are meci împotriva cehilor de la Mlada Boleslav. Cantonamentul din Austria se încheie pe 29 iunie cu un meci puternic, în compania Spartei Praga, echipa lui Florin Niță

  • CFR Cluj – FK Orenburg (Rusia) – 18 iunie
  • CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad (Serbia) – 22 iunie
  • CFR Cluj – NK Osijek (Croația) – 26 iunie
  • CFR Cluj – Mlada Boleslav (Cehia) – 28 iunie
  • CFR Cluj – Sparta Praga (Cehia) – 29 iunie

CFR Cluj își va afla pe 18 iunie adversara din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Prima manșă se va disputa pe 9-10 iulie, în timp ce noul sezon din Liga 1 Betano începe pe 14 iulie.

CFR Cluj a dezamăgit anul trecut în cupele europene. În Liga Campionilor a fost eliminată de Malmo, iar în Europa League s-a făcut de râs în play-off, fiind învinsă clar de luxemburghezii de la Dudelange. Totuși, Dan Petrescu nu se mai afla la echipă în acea perioadă, antrenorul revenind în Gruia special pentru duelurile din cupele europene, așa cum a declarat-o chiar el atunci când s-a întors.

CFR Cluj a făcut șase transferuri în pauza de vară, însă a pierdut un jucător extrem de important, pe Cristi Manea, căruia i-a expirat împrumutul. Totodată, CFR ar putea să se despartă de Gedrius Arlauskis.

Tags: