Fotbal intern

CFR Cluj semnează contractul cu Tesla în cantonamentul din Spania! 21 ianuarie e data la care sunt aşteptaţi americanii. EXCLUSIV

18.01.2020 | 14:55
CFR Cluj semneaza contractul cu Tesla in cantonamentul din Spania 21 ianuarie e data la care sunt asteptati americanii EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

CFR Cluj se pregăteşte să semneze un contract imens de asociere cu o firmă din grupul deţinut de gigantul Tesla, iar FANATIK a aflat că acest lucru se va întâmpla chiar în următoarele zile!

21 ianuarie este data la care reprezentaţii firmei din trustul controlat de iconicul om de afaceri Elon Musk vor veni în cantonamentul din Spania al clujenilor pentru a parafa contractul de sponsorizare.

ADVERTISEMENT

CFR semnează contractul cu Tesla chiar în cantonamentul din Spania. Becali spune că e doar o “scamatorie financiară”

CFR Cluj se pregăteşte să dea lovitura iernii în ceea ce priveşte suportul financiar. Ardelenii au încheiat cu succes negocierile cu o firmă care face parte din grupul Tesla, gigantul american controlat de Elon Musk.

FANATIK a aflat că înţelegerea dintre clujeni şi americani va fi parafată chiar în stagiul din Spania. Marţi, 21 ianuarie, este data la care reprezentanţii concernului au anunţat că vor fi prezenţi în cantonamentul CFR-ului pentru a încheia actele cu echipa patronată de Neluţu Varga.

ADVERTISEMENT

Fondat în 2004, în Statele Unite, Tesla a revoluţionat industria automobilelor şi a raportat pentru anul 2019 încasări nete de aproape 4.000 de miliarde de dolari!

EVA (Electric Visionary Aircrafts) este numele firmei care va fi oficial sponsorul lui CFR Cluj. Este parte a grupului Tesla, “firma mamă” a lui Elon Musk fiind acţionar principal la respectiva companie.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a fost complet reticent la anunţul că gigantul american va investi în CFR Cluj.

Finanţatorul roş-albaştrilor afirmă că totul este o inginerie prin care Neluţu Varga să se asigure că va acoperi fair-play-ul financiar. 

ADVERTISEMENT

”Ce contează bugetul? Contractul de sponsorizare este ca să acopere fair-play-ul financiar. Eu cred că banii vin tot de la Varga. Nu e o problemă asta. Poate să facă omul ce vrea. Trebuia să găsească o soluţie şi a găsit-o pe asta”, a declarat Gigi Becali despre sponsorizarea de la CFR Cluj.

”Nu se poate compara Varga cu mine din punct de vedere financiar. Eu la ora asta am 4-5 jucători care valorează 100.000.000 de euro peste un an. Poate exagerez eu, dar vom vedea”, a mai spus finanțatorul FCSB-ului la Digisport. 

ADVERTISEMENT