Fotbal intern

CFR Cluj – Sepsi 1-1 în primul amical al verii! Trupa din Sfântul Gheorghe a condus la pauză

26.06.2018 | 20:42
CFR Cluj  Sepsi 11 in primul amical al verii Trupa din Sfantul Gheorghe a condus la pauza

CFR Cluj – Sepsi s-a jucat la Sfântul Gheorghe. Campioana României a fost condusă la pauză, însă a egalat prin Ciprian Deac, acesta reuşind un gol superb din lovitură liberă.

Meciul amical a fost transmis live pe Facebook.

Echipa de start a ardelenilor în CFR Cluj – Sepsi:

Arlauskis (cpt) – Peteleu, Rus Ionut, Mureșan, Radu, Hoban, Costache, Djokovic, Culio, Mailat, Țucudean

Rezerve: Vâtcă, Camora, Vinicius, Pîrv, Mate, Bordeianu, Ioniță, Deac, Păun, Petrila, Omrani, Șter, Rus A., Moldovan H.

Este primul amical al acestei veri pentru campioana României, care va începe noul sezon mai devreme. Ardelenii vor juca Supercupa României împotriva celor de la Universitatea Craiova, pe 14 iulie, pe “Ion Oblemenco”. Fanii celor două echipe îşi pot procura încă de acum bilete, după ce au fost puse în vânzare online.

CFR Cluj - Sepsi, amical la Sf Gheorghe
CFR Cluj – Sepsi

Campioana, premiată de Primăria Cluj după trofeul obţinut la finalul sezonului: “CFR Cluj a fost premiată de Primăria Cluj-Napoca și Consiliul Județean pentru câștigarea titlului de campioană, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Clădirea Casino din Parcul Central. 9 jucători ai echipei campioane în frunte cu căpitanul Mario Camora, alături de conducătorii echipei noastre au fost prezenți la eveniment pentru a ridica diplomele și trofeele pregătite de autoritățile locale. Drept mulțumire, CFR-iștii le-au oferit primarului Emil Boc și președintelui CJ Cluj, Alin Țișe, câte un tricou de campion semnat de toți jucătorii echipei noastre. Prin vocea căpitanului Mario Camora, jucătorii „alb-vișinii” au promis că vor reprezenta orașul Cluj-Napoca cu cinste și onoare în competițiile europele care ne așteaptă! CFR e mândria Ardealului! Hai CFR”, au scris ardelelnii pe pagina lor de Facebook.