Sport

CFR Cluj – Sepsi Sf. Gheorghe 2-0. Campioana ia o gură mare de oxigen. Cum arată clasamentul. Video

CFR Cluj a câștigat fără emoții partida de pe teren propriu cu Sepsi și ia o gură mare de oxigen după rezultatele slabe din ultima vreme. Covăsnenii, în schimb, nu-și revin nici cu Bergodi pe bancă
25.10.2021 | 22:20
CFR Cluj  Sepsi Sf Gheorghe 20 Campioana ia o gura mare de oxigen Cum arata clasamentul Video
Meciul de fotbal dintre CFR Cluj si Sepsi Sfantu Gheorghe, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat fara spectatori pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj Napoca, luni 25 octombrie 2021. © FOTO:Flaviu Buboi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
25-10-2021
19:30

Cum arată clasamentul în Liga 1 după CFR Cluj - Sepsi Sf. Gheorghe 2-0

CFR Cluj a învins fără prea mari emoții pe Sepsi Sfântu Gheorghe cu 2-0 și mărește avansul față de FCSB, care și-a amânat partida cu Farul, la 9 puncte, De partea cealaltă, Sepsi nu-și revine nici sub conducerea noului antrenor Cristiano Bergodi, care are două înfrângeri din două partide pe banca echipei covăsnene.

25-10-2021
17:26

CFR Cluj - Sepsi Sf. Gheorghe 2-0 (Bouhenna 23, Culio 53)

Vezi aici cele mai importante faze

Min. 80: Bordeianu vede două cartonașe galbene în decurs de trei minute și este eliminat.

Min. 53: GOOOL CFR CLUJ! Culio este faultat în careu de Mitrea și arbitrul Andrei Chivulete dictează penalty. Execută același Culio, Niczuly reușește să respingă, mingea ia o traiectorie ciudată și se duce spre poartă, intervine din nou Culio care o împinge în plasă de pe linie.

Min. 46: La CFR Cluj, Boateng este înlocuit de Bordeianu.

Min. 44: Corner pentru oaspeți, Chunchucov trimite în plasa laterală.

Min. 23: GOOOL CFR CLUJ! Corner pentru CFR Cluj, Deac execută pe 6 metri, de unde Bouhenna reia cu capul în plasă.

Min. 12: Bălgrădean reține șutul din vole expediat de Aganovic.

Min. 1: A început partida. Bărbuț are prima ocazie de a marca, însă șutul său din careu la colțul scurt se duce pe lângă poartă.

25-10-2021
16:11

Echipele de start la CFR Cluj - Sepsi Sf. Gheorghe

  • CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Bouhenna, Burcă, Camora – Culio, Boateng, Deac – Omrani, Alibec, Petrila. Rezerve: Hindrich, Manea, Cestor, Bordeianu, Sigurjonsson, Păun, M. Gâdea, Costache, Debeljuh. Antrenor: Dan Petrescu
  • Sepsi: Niczuly – R. Dimitrov, Tincu, Mitrea, R. Ispas – Aganovic, N. Păun, Fofana, Bărbuț – Golofca, Chunchucov. Rezerve: Began, N. Tamaș, Luckassen, Achahbar, Ștefănescu, Ashkovski, Tortella, Bojic, Ninaj. Antrenor: Cristiano Bergodi

Meciul CFR Cluj – Sepsi Sf. Gheorghe are loc luni, 25 octombrie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 13-a din Liga 1. CFR vine după o perioadă nu tocmai fastă, cu eşecuri atât în campionat, contra Rapidului, cât şi în Conference League, 0-1 acasă cu AZ Alkmaar.

Unde se joacă meciul CFR Cluj – Sepsi Sf. Gheorghe

Confruntarea CFR Cluj – Sepsi Sf. Gheorghe se dispută luni, 25 octombrie, de la ora 20:30, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din cartierul Gruia al oraşului de pe Someş în cadrul etapei a 13-a din Liga 1, fiind jocul care va pune capăt acestei runde.

ADVERTISEMENT

Din păcate, ca urmare a noilor reglementări venite din partea autorităţilor pentru a stopa pandemia de COVID, 19 s-a revenit la măsura interzicerii accesului spectatorilor la competiţiile sportive atât în aer liber cât şi în sală, momentan pentru o perioadă de 30 de zile. Nici măcar vaccinaţii nu fac excepţie de la această regulă.

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – Sepsi Sf. Gheorghe

Partida CFR Cluj – Sepsi Sf. Gheorghe se joacă luni, 25 octombrie, de la ora 20:30, în etapa a 13-a din Liga 1 şi este transmisă pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Telekom Sport şi Look Plus. De asemeni o mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Cluj se anunţă o săptămână cu mult soare, dar cu temperaturi care nu vor depăşi 13 grade, ceea ce înseamnă că la ora partidei pot fi în jur de 10 grade, dar fără pericol de precipitaţii. Va conduce acest meci arbitrul Andrei Chivulete din Bucureşti.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea CFR Cluj – Sepsi Sf. Gheorghe

Dan Petrescu a reuşit să recupereze încă de la meciul cu Alkmaar toţi jucătorii esenţiali, în special în linia de mijloc şi compartimentul ofensiv, unde avea mari probleme la construcţie şi la finalizare. Au reapărut toţi cei trei oameni din faţă, Debeljuh, Alibec şi Omrani şi a jucat câteva minute şi islandezul Sigurjonsson.

ADVERTISEMENT

Ar putea fi totuşi lipsit la întâlnirea cu Sepsi de aportul căpitanului Ciprian Deac, acesta acuzând probleme în timpul meciului cu echipa batavă, dar în cele din urmă reapărând pe teren în a doua repriză, deşi toată lumea se aştepta să fie înlocuit.

Echipele probabile la CFR Cluj – Sepsi Sf. Gheorghe

  • CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Burcă, Cestor, Camora – Culio, bordeianu, Ad. Păun – C. Deac, Debeljuh, Petrila. Antrenor: Dan Petrescu
  • Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, B. Mitrea, Ștefănescu – Eder, Fofana, Aganovic – Golofca, Luckassen, N. Tamaș. Antrenor: Cristinao Bergodi
ADVERTISEMENT

Patronul CFR-ului se gândeşte la înlocuirea lui Dan Petrescu

Sepsi Sfântu Gheorghe are antrenor nou de o etapă, care însă a debutat cu stângul, eşec acasă cu Voluntari. Cristiano Bergodi, care în cariera sa a trecut inclusiv pe la CFR Cluj, l-a înlocuit pe Leo Grozavu, care pierduse legătura cu câţiva jucători.

La Cluj, Dan Petrescu a fost înscăunat pentru a treia oară după ce s-a pus la cale înlăturarea lui Marius Şumudică, deşi acesta avea la acel moment şapte victorii la rând în campionat. Cu „Bursucul”, lucrurile nu au mers deloc bine şi acum patronul Varga se gândeşte să renunţe la Petrescu, pentru a-l aduce pe Adrian Mutu.

Cote la pariuri pentru jocul CFR Cluj – Sepsi Sf. Gheorghe

Ţinând cont şi de faptul că va fi un meci cu porţile închise şi astfel echilibrul poate fi mai accentuat, casele de pariuri o văd favorită pe CFR Cluj, dar la o cotă de 1,75-1,80, deşi poziţiile în clasament nu sunt deloc apropiate. Oaspeţii au cotă 4,65 pentru a produce cutremur în Gruia şi a ajuta la demiterea lui Petrescu.

Din 2019 nu a mai reuşit CFR să câştige acasă în faţa covăsnenilor. În 2020, a fost primul egal, 0-0, iar sezonul trecut a venit şi primul eşec, 0-1. Până atunci ieşiseră vorbe că există o înţelegere între cele două cluburi să câştige mereu CFR, pentru că Sepsi pierduse toate jocurile.

ADVERTISEMENT