Fotbal intern

CFR Cluj – Sepsi 0-1 în Liga 1. Campioana tremură pentru primul loc după prima înfrângere în fața covăsnenilor. Video

10.05.2021 | 20:55
CFR Cluj  Sepsi 01 in Liga 1 Campioana tremura pentru primul loc dupa prima infrangere in fata covasnenilor Video
ADVERTISEMENT

CFR Cluj – Sepsi 0-1. Echipa lui Leo Grozavu a produs surpriza și a câștigat pentru prima dată împotriva ardelenilor. Campioana en-titre a practicat un joc extrem de slab, trăgând primul șut pe poartă abia în minutul 90+4. Ca urmare a acestui rezultat, Sepsi a venit la un punct de Craiova, ultima ocupantă a podiumului. De cealaltă parte, CFR tremură pentru prima poziție, pe care o va pierde dacă FCSB câștigă cu Academica Clinceni.

CFR Cluj – Sepsi 0-1 (Safrank0 41) – VIDEO AICI

CFR CLUJ: Sandomierski – Cr. Manea(Rondon 77), Vinicius, Burcă, Camora – Itu(Costache 46), O. Hoban(Omrani 46), Sigurjonsson(Soares 46) – C. Deac, Debeljuh, Gîdea(Păun 5)
REZERVE: Bălgrădean, Susic, Ben Youssef, Chipciu, Păun, V. Costache, B. Omrani, Rondon, Soares
ANTRENOR: Edward Iordănescu

ADVERTISEMENT

SEPSI: Niczuly – Aganovic, Ninaj, Mitrea, Ștefănescu – Fofana(Achahbar 82), Vașvari(Tincu 82) – Dumiter(Kovacs 82), Tortella(Fulop 60), Păun – Safranko
REZERVE: Csiszer, Achahbar, Tincu, Purece, Tamas, L. Kovacs, L. Fulop, A. Dumitrescu, Collado
ANTRENOR: Leo Grozavu

Min. 90+1 – Ocazie imensă a lui CFR Cluj! Omrani e blocat in extremis de un fundaș al oaspeților și mingea se duce în corner.

ADVERTISEMENT

Min. 74 – Dumiter, aproape să marcheze pentru Sepsi! Sandomierski respinge în corner.

Min. 70 – O nouă șansă imensă de 2-0! Dumiter trage în bară!

Min. 68 – O nouă ocazie de gol a lui Safranko! Mingea șutată de el ocolește poarta lui Sandomierski.

Min. 56 – Sandomierski, aproape de o gafă colosală! Portarul lui CFR degajează în Safarnko, dar mingea se respinge puțin pe lângă poarta goală.

ADVERTISEMENT

Min. 54 Vașvari e lovit cu cotul în plină figură de Omrani! Chivulete nu dă nici fault pentru Sepsi, deși mijlocașul e umplut de sânge.

Min. 50 – Ocazie monumentală a lui Debeljuh! Atacantul lui CFR ratează cu poarta goală!

Min. 46 – A început repriza secundă!

Min. 41 – GOOOL Sepsi!!! Safranko înscrie din centrarea excelentă a lui Dumiter!

Min. 35 – Ocazie mare la poarta lui Sandomierski! Vașvari îl întinde pe goalkeeperul campioanei.

ADVERTISEMENT

Min. 1 – A început meciul!


CFR Cluj vine după o victorie la limită, dar importantă, pe terenul Academicii Clinceni, realizată cu ajutorul internaţionalului de tineret Itu şi întâlneşte acum ceea ce am putea numi victima preferată, pentru că Sepsi nu a reuşit să câştige niciodată în faţa echipei din Gruia.

Sepsi are un moral foarte bun după succesul clar în faţa Craiovei, 2-0, în etapa precedentă şi dacă ar reuşi să dea lovitura la Cluj ar reuşi să vină la un singur punct de olteni, ocupanţii locului 3, având astfel şanse de a juca, în premieră, în cupele europene.

CFR Cluj – Sepsi Sfântu Gheorghe Live stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus

Partida CFR Cluj – Sepsi Sfântu Gheorghe se joacă luni, 10 mai, de la ora 19:00, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din cartierul Gruia. Se anunţă o vreme bună pentru fotbal, chiar dacă s-ar putea ca să fie mai înnorat, dar fără pericol de ploaie. Temperatura va fi undeva în jur de 19 grade. Arbitrează Andrei Chivulete.

Întâlnirea CFR Cluj – Sepsi Sfântu Gheorghe se dispută luni, 10 mai, de la ora 19:00, în cadrul etapei a 7-a din play-off-ul Ligii 1 şi este transmisă la televizor pe programele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

Edi Iordănescu a scăpat de absenţi

Edi Iordănescu are aproape tot lotul la dispoziţie pentru aceste ultime etape ale sezonului. Tehnicianul a atras atenţia elevilor săi asupra faptului că au întâmpinat multe greutăţi în partida tur de la Sfântu Gheorghe şi trebuie să fie foarte atenţi.

La Sfântu Gheorghe CFR s-a impus cu 1-0, dintr-un penalty acordat în ultimul minut al primei reprize, pentru un henţ în careu comis de Dimitrov. Însă a suferit mult din cauza pressingului agresiv al echipei lui Leo Grozavu.

Multe probleme de lot pentru Leo Grozavu

Istoricul meciurilor directe arată că Sepsi a mai reuşit pe ici pe colo câte un egal, în rest victorii pe linie pentru CFR, ceea ce a alimentat mai multe suspiciuni privind o înţelegere între cele două echipe. Înaintea returului de la Cluj patronul lui Sepsi a declarat că speră să vadă echipa câştigând, pentru a distruge aceste speculaţii.

Leo Grozavu are mulţi jucători accidentaţi. Petrila şi Golofca, jucători sosiţi sub formă de împrumut de la Cluj, nu pot evolua, iar cel mai important apărător, Bouhenna, a fost exclus din lot după ce s-a aflat că a semnat în secret cu CFR! Cota la victorie acordată clujenilor la casele de pariuri este foarte bună, variind între 1,50 şi 1,60, iar pentru Sepsi ajunge la 6,75.

ADVERTISEMENT