Fotbal international

CFR Cluj – Sevilla e sold-out! Bișnițarii vând un bilet la meci cu 500 de lei. EXCLUSIV

19.02.2020 | 12:32
CFR Cluj  Sevilla e soldout Bisnitarii vand un bilet la meci cu 500 de lei EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Partida CFR Cluj – Sevilla, din prima manșă a 16-imilor de finală ale Europa League, e sold-out, interesul pentru acest joc fiind unul uriaș.

CFR Cluj – Sevilla e sold-out

Casele de bilete ale stadionului ”Dr. Constantin Rădulescu” sunt închise cu mai bine de 24 de ore înaintea întâlnirii, deoarece toate tichetele au fost vândute.

ADVERTISEMENT

În acest moment, cei care nu au apucat să-și achiziționeze un bilet pentru partida de joi seară o mai pot face doar de la bișnițari. Prețul la negru al unui tichet este de 500 de lei, cu mult peste cel oficial.

Petrescu, surprize în lotul de Europa League

CFR Cluj a pus în vânzare biletele la acest joc încă de la mijlocul lunii ianuarie, iar prețurile oficiale au fost următoarele: peluza 1 – sector 25 destinat galeriei CFR-ului – 50 de lei, peluza 1 – sector 26 – 50 de lei, tribuna 1 și tribuna 2 – 100 de lei, VIP B – 200 de lei, VIP A – 300 de lei.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a stabilit  lotul pentru dubla cu FC Sevilla, iar de pe lista trimisă la UEFA lipsesc George Ţucudean, Alex Chipciu, Denis Ciobotariu, Valentin Costache și Michael Pereira. Partida tur din Gruia se va disputa joi, 20 februarie, de la ora 19:55.

UEFA a introdus VAR și în Europa League

Germanul  Deniz Aytekin a fost delegat să arbitreze meciul CFR Cluj – FC Sevilla, din prima manșă a 16-imilor de finală ale Europa League, care va beneficia de arbitraj video după ce UEFA a decis să introducă sistemul VAR și în această competiție odată cu startul fazelor eliminatorii.

ADVERTISEMENT

De remercat este faptul că Sevilla nu a pierdut niciun meci atunci când a fost arbitrată de Deniz Aytekin. În sezonul 2015-2016, andaluzii au învins acasă Basel, scor 3-0, în optimile Europa League, iar în sezonul următor spaniolii au remizat în deplasare cu Juventus Torino, scor 0-0, în faza grupelor Champions League.

Culio, avertisment pentru Sevilla

Presa spaniolă a analizat întâlnirea CFR Cluj – FC Sevilla și consideră că antrenorul Dan Petrescu este cel mai periculos adversar al andaluzilor în 16-imile de finală ale Europa League.

ADVERTISEMENT

Juan Emmanuel Culio a prefaţat meciul CFR Cluj – Sevilla într-un interviu pentru presa din Spania. Fostul mijlocaş central al campioanei României a tras un semnal de alarmă şi a susţinut că formaţia andaluză va avea probleme în dubla contra elevilor lui Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT