Fotbal intern

CFR Cluj, sfătuită să-l vândă pe George Ţucudean. “Eu cred că ar ajuta echipa!”

06.01.2019 | 09:43
CFR Cluj sfatuita sal vanda pe George Tucudean Eu cred ca ar ajuta echipa

CFR Cluj e sfătuită să îl vândă pe George Ţucudean, cel mai bun fotbalist din lotul pregătit de Antonio Conceicao. Atacantul echipei din Gruia are oferte de la mai multe cluburi, iar oficialii campioanei României se gândesc la posibilitatea să-l cedeze pe fotbalist pentru o sumă importantă de bani, toate acestea deoarece Nelu Varga a decis să nu mai facă investiţii, iar clubul să se autofinanţeze.

Narcis Răducan, fost preşedinte în Liga 1 Betano, susţine că are informaţii conform cărora CFR Cluj are nevoie să vândă un jucător important, toate acestea pentru a putea să menţină echilibrul financiar. Astfel, ardelenii se gândesc să îl cedeze pe George Ţucudean în această perioadă de mercato din iarnă.

Narcis Răducan o sfătuieşte pe CFR Cluj să-l vândă pe George Ţucudean

“Eu cred că în cazul FCSB-ului, ar slăbi echipa. În cazul CFR-ului, eu cred că ar ajuta echipa. În opinia mea, din informațiile pe care le am, cred că CFR are nevoie să vândă un jucător pe bani importanți pentru a menține echilibrul financiar al clubului și a se bate, în continuare, cu succes, la titlu. La cele mai multe echipe, problema se pune în ceea ce privește lotul, calitatea fotbaliștilor, pentru că vorbeam de Dinamo, la CFR nu asta este problema. Problema CFR-ului este de a menține stabilitatea financiară până la finalul anului. Dacă se va găsi suma potrivită (n.r.: pentru Țucudean)…, a declarat Narcis Răducan, la DigiSport.

George Ţucudean în meciul jucat de echipa naţională a României contra Serbiei

În vârstă de 27 de ani, George Ţucudean a ajuns la CFR Cluj pe 1 ianuarie 2018 şi mai are contract cu formaţia din Gruia până pe 30 iunie 2021. Atacantul a fost cumpărat de ardeleni de la FC Viitorul Constanţa cu 450.000 de euro, iar în vară CFR Cluj a refuzat 3.000.000 de euro din China pentru Ţucudean.

  • 3.000.000 de euro este cota lui George Ţucudean, conform transfermarkt.com
  • 13 goluri a înscris George Ţucudean pentru CFR Cluj în sezonul 2018 – 2019 din Liga 1 Betano