Sport

CFR Cluj şi-a găsit portar! Anunţul de ultimă oră al lui Dan Petrescu: ”El va apăra! Am mare încredere”

CFR Cluj a plecat în Armenia pentru meciul cu Piunik Erevan, iar Dan Petrescu a anunțat cine va fi portarul titular din acest sezon după ce a renunțat la croatul Karlo Letica și l-a împrumutat pe Otto Hindrich.
04.07.2022 | 11:49
CFR Cluj sia gasit portar Anuntul de ultima ora al lui Dan Petrescu El va apara Am mare incredere
CFR Cluj a plecat în Armenia pentru meciul cu Piunik Erevan, iar Dan Petrescu a anunțat cine va fi portarul titular din acest sezon după ce a renunțat la croatul Karlo Letica și l-a împrumutat pe Otto Hindrich. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că ardelenii negociază cu doi portari români cu mare experiență. Este vorba de Florin Niță, căruia FANATIK a aflat că feroviarii i-au oferit un contract pe doi ani și un bonus la semnătură în valoare de 50.000 de euro, și Silviu Lung Jr.

Dan Petrescu a anunțat cine va fi portarul titular de la CFR Cluj

Deocamdată oficialii de la CFR Cluj nu au încheiat niciun acord cu vreunul dintre cei doi, astfel că Dan Petrescu este nevoit să meargă pe mâna celor doi portari pe care i-a avut sub comanda sa și sezonul precedent, Cristian Bălgrădean și Răzvan Sava, după ce s-a renunțat la Karlo Letica, așa cum a anunțat FANATIK.

ADVERTISEMENT

”Băieții s-au pregătit bine. Nu au fost probleme de disciplină. Primul meci oficial va fi greu pentru toată lumea. Noul portar este Bălgrădean. Am mare încredere în el și Sava.

Sunt foarte mulțumit de ei. Au apărat foarte bine în pregătiri. Cireașa de pe tort o aștept tot anul. Chiar dacă vine un băiat bun, eu îmi doresc încă unul. Așa sunt eu construit”, a declarat Petrescu, la plecarea în Armenia.

ADVERTISEMENT

Avantajul CFR-ului în partida cu Piunik

Tehnicianul din Gruia s-a lovit de o mare problemă înaintea meciului tur cu Piunik Erevan, deoarece nu a avut la dispoziție imagini de la meciurile adversarului și nu a putut să facă o analiză video.

”Va fi un meci foarte greu. S-au întărit, riscă tot pentru a se califica într-o grupă europeană. Cei de la Piunik au avut rezultate foarte bune pe teren propriu. Au jucători de echipă națională, 14 străini, o formație periculoasă. Din păcate nu am văzut niciun amical, nu au postat nimic. Au vrut să facă surpriză clar.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă jucătorii care au venit au putut să se obișnuiască. Sunt convins că va fi un meci foarte greu, cred că șansele sunt egale, ca la orice meci de Champions League. Presiunea este mare tot timpul și dacă jucam cu o echipă mai bună ca noi”, a precizat el.

Petrescu se așteaptă la un meci închis la Erevan

Dan Petrescu este de părere că Piunik Erevan pornește cu prima șansă în această dublă din turul 1 preliminar al Champions League. Vorbind despre sezonul ce stă să înceapă în Superliga, antrenorul campioanei se așteaptă la o luptă mult mai echilibrată.

ADVERTISEMENT

”Fotbalul românesc este dezastru, nimeni n-a făcut nimic în ultimii 5 ani în afară de CFR Cluj. Dar așa e în România, noi suntem considerați favoriți. Nu uitați că Armenia a bătut România. Așa că, ei sunt favoriți.

Cine vorbește de Champions League este foarte optimist. O să îmi dați dreptate la final. O să fie un meci strâns, cu puține ocazii, puține goluri. Calificarea se va juca în retur.

Cred că Superliga va fi mai puternică decât anul trecut. Au promovat echipe bune, s-au întărit multe formații. Rapid, Sepsi, UTA, Craiova cealaltă, probabil vor fi 12 echipe care se bat la play-off. Nu va mai fi diferența de anul trecut. Trebuie să mă concentrez la meciul cu Piunik”, a încheiat Petrescu.

ADVERTISEMENT