Fotbal intern

CFR Cluj și Dinamo l-au refuzat pe Jeffren, fostul jucător al Barcelonei! Fotbalistul era dispus să-și ia biletul de avion

29.01.2020 | 23:43
CFR Cluj si Dinamo lau refuzat pe Jeffren fostul jucator al Barcelonei Fotbalistul era dispus sasi ia biletul de avion
ADVERTISEMENT

CFR Cluj, Dinamo și Universitatea Craiova l-au refuzat pe Jeffren Suarez, fostul jucător de la Barcelona. Jeffren era dispus să-și plătească până și biletul de avion, însă „granzii” nu au vrut să audă de el, conform prosport.ro.

CFR Cluj și Dinamo l-au refuzat pe Jeffren Suarez

Jeffren Suarez a fost refuzat de CFR Cluj, Dinamo și Universitatea Craiova, deși este un fost jucător al Barcelonei. Jeffren este un internațional din Venezuela, care a fost promovat la prima echipă a Barcelonei de Pep Guardiola.

ADVERTISEMENT

De-a lungul anilor, Jeffren a jucat 34 de meciuri pentru catalani, în care a reușit să înscrie trei goluri și a dat trei pase de gol.

  • 32 de ani a împlinit Jeffren Suarez pe 20 ianuarie 

CFR Cluj se temea de un nou „caz Julio Baptista”

CFR Cluj s-a temut de un nou caz Julio Baptista, în care ar fi urmat să aducă un fotbalist de renume, dar care să nu își justifice salariul.

ADVERTISEMENT

Julio Baptista a bifat trei partide pentru clujeni și a strâns un total de 42 de minute în tabăra campioanei României, iar în urma experienței ratat din România, fostul jucător al Sevillei și al lui Real Madrid a decis să-și agațe „ghetele în cui”.

Dacă în cazul clujenilor decizia pare de înțeles, în cazul Universității Craiova și Dinamo este mai greu de conceput motivul pentru care Jeffren nu a primit o șansă, în condițiile în care fotbalistul și-ar fi plătit biletul de avion pentru a ajunge în România.

ADVERTISEMENT

Ultima experiență a lui Jeffren Suarez a fost în Cipru, la AEL Larnaka, iar de-a lungul timpului, fostul mijlocaș al Barcelonei a mai trecut pe la Grasshoppers Zurich, KAS Eupen, Real Valladolid și Sporting Lisabona.

  • 400.000 de euro este cota de piață a lui Jeffren Suarez, conform transfermarkt.com