ADVERTISEMENT
Fotbal intern

CFR Cluj și FCSB au reacționat după ce Martin Tudor a murit: „Dumnezeu să-l aibă în paza Sa!”

Autor: Andrei Șchiopu | 30.03.2020 | 13:52
CFR Cluj și FCSB au reacționat după ce Martin Tudor a murit: „Dumnezeu să-l aibă în paza Sa!”
Martin Tudor. Sursă foto: specialarad.ro

Moartea lui Martin Tudor a afectat tot fotbalul românesc, iar FCSB și CFR Cluj, cluburi la care fostul portar a evoluat, au reacționat pe rețelele de socializare la tragica veste.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj și FCSB au reacționat după moartea lui Martin Tudor

CFR Cluj și FCSB au reacționat după decesul lui Martin Tudor și au postat pe rețelele de socializare mesaje de condoleanțe pentru fostul portar.

„Clubul CFR 1907 Cluj își exprima regretul și profunda tristețe pentru trecerea în neființă a fostului portar al echipei noastre, Martin Tudor. În vârstă de doar 43 de ani, fostul fotbalist s-a stins din viață în urma unui infarct miocardic.

Martin Tudor a evoluat la CFR Cluj între 2005 și 2007 și a bifat 23 de partide în tricoul echipei noastre. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate!”, a fost mesajul campioanei României.

ADVERTISEMENT

„Dumnezeu să te odihnească, Martin Tudor! FCSB își exprimă regretul la auzul veștilor șocante legate de dispariția fostului portar Martin Tudor, la vârsta de 43 de ani.

Acesta a îmbrăcat tricoul Stelei timp de șase sezoane, în care a câștigat două titluri de campion al României și o Supercupă a României. Clubul nostru transmite condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l aibă în paza Sa!”, a fost reacția FCSB-ului pe Facebook.

Și FRF a lăsat un mesaj pentru fostul portar: „Federația Română de Fotbal regretă dispariția, la vârsta de 43 de ani, a lui Martin Tudor, fost antrenor cu portarii la echipa națională a României. Sincere condoleanţe familiei și celor apropiați!”.

ADVERTISEMENT

Foștii colegi ai lui Martin Tudor, devastați de moartea sa

Moartea lui Martin Tudor i-a luat prin surprindere pe foștii săi colegi, care au rămas fără cuvinte la vestea tristă a decesului fostului portar.

Florentin Dumitru a fost lăsat fără cuvinte de această veste şi a spus pentru FANATIK“Am fost colegi de cameră! Nu pot să mai vorbesc nimic. Nu îmi vine să cred”.

ADVERTISEMENT

Nu-mi vine să cred! Este o veste… Stau pe telefoane și eu. Era la Reșița cu treabă. Nu știu nici eu foarte multe detalii. E o tragedie! Îmi pare atât de rău. Nici nu stiu ce să mai zic…”, a fost reacția lui Daniel Oprița.

  • 43 de ani împlinise Martin Tudor pe 10 iunie
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!