Fotbal intern

CFR Cluj şi Gloria Bistriţa, meci caritabil pentru Coroian. Ce foste glorii ale celor două echipe s-au aflat pe teren

Fostele glorii ale celor de la CFR Cluj şi Gloria Bistriţa s-au întâlnit într-un meci caritabil pentru Cristi Coroian. Fostul fotbalist se află în recuperare după un atac cerebral, iar partida...
10.07.2017 | 11:06
CFR Cluj si Gloria Bistrita meci caritabil pentru Coroian Ce foste glorii ale celor doua echipe sau aflat pe teren

Fostele glorii ale celor de la CFR Cluj şi Gloria Bistriţa s-au întâlnit într-un meci caritabil pentru Cristi Coroian. Fostul fotbalist se află în recuperare după un atac cerebral, iar partida a avut ca scop strângerea de fonduri pentru ajutorarea mijlocaşului. Aproape 1000 de suporteri au venit pe arena din Gruia pentru a-i revedea pe fotbaliştii care ajungeau până în finala Cupei UEFA Intertoto în 2005.

Cristian Coroian a suferit un atac cerebral în urmă cu doi ani, în timpul unui antrenament, pe când o antrena pe Metalurgistul Cugir. Fostul fotbalist se află de atunci în recuperare, costurile fiind destul de mari. În ultimul an, pentru ajutorarea lui Coro, foştii săi colegi au donat diverse sume de bani provenite din vânzarea de tricouri, în această acţiune implicându-se şi alţi oameni de fotbal.

Meci caritabil pentru Cristian Coroian, aflat in recuperare1

Fostul fotbalist al celor două echipe a fost prezent la acţiunea de duminică. La meciul caritabil fiind pe teren, printre alţii, Vasile Jula, Cristian Panin, Adrian Anca, Cosmin Tilincă, Dorinel Munteanu, Călin Albuţ, Valer Săsărman, Dorel Zegrean sau Sebastian Moga. Fostele glorii ale clujenilor s-au impus cu scorul de 5-3, Anca fiind marcatorul a trei goluri pentru CFR.

“Toţi am rămas copleşiţi şi îndureraţi de ce a păţit Coroian. E păcat, sper să contribuim cât putem noi, a declarat Adrian Anca la finalul meciului din Gruia. La finalul partidei, Iuliu Mureşan şi Ioan Horoba i-au oferit câte un tricou cu numărul 7 al celor două echipe. Toate încasările de pe urma meciului de duminică vor ajunge la fostul fotbalist.

Tags: