Sport

CFR Cluj și U Craiova, program special pentru Supercupă. Campioana pleacă direct în Bosnia din Capitală. Exclusiv

CFR Cluj și Universitatea Craiova vin cu avionul la Supercupa care se va disputa la București. Campioana României va zbura direct din Capitală către Bosnia, acolo unde va juca în cupele europene.
07.07.2021 | 09:06
CFR Cluj si U Craiova program special pentru Supercupa Campioana pleaca direct in Bosnia din Capitala Exclusiv
CFR Cluj și U Craiova, pregătite de Supercupă. Campioana pleacă direct în Bosnia din Capitală. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Meciul dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova, care contează pentru primul trofeu al sezonului, Supercupa României, se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00, pe „Arena Națională”. Acesta reprezintă prima partidă după ce stadionul a fost folosit pentru jocurile de la Campionatul European.

Ambele formații au făcut câteva mișcări interesante înainte de startul sezonului. Cu doar o săptămână înainte de începerea meciurilor oficiale, Marius Șumudică, tehnicianul campioanei, a decis să-l dea afară pe Mario Rondon, atacant care și-a găsit echipă între timp.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj și Universitatea Craiova vor Supercupa României. Campionii României vor pleca direct din Capitală către Bosnia pentru a juca returul cu Borac Banja Luka

Înainte de a lupta pentru Supercupa României, campioana CFR Cluj a început o nouă aventură europeană. După ce în ultimele două sezoane au reușit să ajungă în grupele Europa League și chiar să meargă și în primăvara europeană, așa cum s-a întâmplat în sezonul 2019-2020, ardelenii vor din nou să facă performanță în plan extern.

Sorții au decis ca CFR Cluj să dea în primul tur preliminar la Ligii Campionilor peste Borac Banja Luka, campioana Bosniei și Herțegovinei. Prima manșă s-a disputat pe 6 iulie, în „Gruia”, și s-a încheiat cu victoria „feroviarilor” clujeni cu scorul de 3-1. Returul va avea loc pe 13 iulie, la doar trei zile după partida cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor FANATIK, ardelenii vor ajunge vineri în Capitală, deplasându-se cu avionul. După meci, delegația CFR-ului va rămâne în București, iar luni va pleca spre Bosnia, având ca destinație Sarajevo.

„Încă nu am obținut nimic, avem un meci cu Craiova greu, sper să elimin entuziasmul jucătorilor mei până la Supercupă și să ne batem pentru trofeu, după aceea ne vom deplasa la Banja Luka. Va fi important să jucăm bine la început acolo și să nu greșim.

ADVERTISEMENT

Le mulțumesc suporterilor, au încurajat echipa, mi-au strigat numele, pentru mine a fost o surpriză plăcută și le promit că o să fac tot ce e mai bine ca echipa să triumfe cum a făcut și până acum, a spus Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj, după victoria cu 3-1 din turul cu Borac Banja Luka.

Universitatea Craiova se deplasează cu avionul la București pentru jocul din Supercupa României

Așa cum ne-am obișnuit, Universitatea Craiova are parte de toate condițiile pentru performanță, iar patronul Mihai Rotaru nu se zgârcește atunci când vine vorba de bani pentru ca jucătorii echipei să aibă cele mai bune condiții.

ADVERTISEMENT

Astfel, FANATIK a aflat că delegația care va pleca de la Craiova va avea parte de o deplasare cu avionul pentru meciul din Supercupa României, asta deși distanța dintre orașul din Cetatea Băniei și București nu este atât de mare, în jur de 250 de kilometri.

Totuși, oltenii au preferat să nu piardă timpul în trafic, știind foarte bine aglomerația care este de obicei în Balș. De asemenea, oficialii au decis să meargă cu avionul și să evite deplasarea cu trenul. Plecarea din Craiova va avea loc vineri dimineață, iar jucătorii și staff-ul tehnic se vor întoarce la Craiova după partidă.

Rezervele Științei vor juca o partidă de verificare duminică, iar adversară va fi formația Pandurii Târgu Jiu. Oficialii clubului din Bănie au vrut ca fotbaliștii din cadrul întregului lot să fie la o capacitate de sută la sută înainte de startul meciurilor din Liga 1, iar pentru Universitatea Craiova urmează și un drum lung pentru a accede în grupele Conference Europa League.

  • 17 iulie este data în care Universitatea Craiova debutează în noul sezon al Ligii 1 (U Craiova – FC Argeș)
  • 0 Supercupe au oltenii în palmares

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – U Craiova. 1,53 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT