Fotbal intern

CFR Cluj, singurul nume mare care a votat cu Burleanu!

18.04.2018 | 19:02
CFR Cluj, singurul nume mare care a votat cu Burleanu!
CFR Cluj, singurul nume mare din Liga1 care a mers decis cu Burleanu. Finanţatorul clubului a venit special pentru a vota.

CFR Cluj este singurul nume mare dintre cluburile din prima ligă care a mers pe mâna lui Răzvan Burleanu. Finanţatorul grupării din Gruia, Marian Băgăcean,  a venit personal la Bucureşti pentru a vota.

CFR Cluj a avut permanent o relaţie foarte bună cu Răzvan Burleanu şi echipa sa. Finanţatorul ardelenilor nu a făcut nici un secret din faptul că a fost decis de la bun început să sprijine ideea de continuitate.

CFR Cluj a sprijinit toate iniţiativele FRF

”Nu ştiu cum au votat celelalte cluburi din Liga 1, dar pot să confirm că noi am votat cu Răzvan Burleanu. Și pentru mine să ştiţi că nu e o surpriză votul final. Are o echipă foarte bine pregătită, care ştie şi fotbal pe lângă administraţie. Relaţia foarte bună pe care a construit-o cu cluburile mici şi cele de juniori, de exemplu, a contat. Au fost reglementate eliminarea unor taxe şi au primit ajutor” a declarat Marian Băgăcean.

Faptul că echipa care se bate la titlu cu FCSB este pro-Burleanu a reieşit şi din modul în care clubul a ţinut imediat să corecteze reacţia lui Emanuel Culio legată de introducerea play-off-ului în fotbalul românesc. CFR a dat comunicat că opinia lui Culio e personală şi că gruparea de pe Someş sprijină iniţiativa FRF de a introduce sistemul de play-off.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri