Fotbal intern

Video. Derby încins! Gnohere a egalat în prelungiri

CFR Cluj-FCSB s-a terrminat la egalitate, scor 1-1. Vezi echipele de start, comentariul live si toate detaliile meciului în aplicaţia de mai jos
18.03.2018 | 22:52
Video Derby incins Gnohere a egalat in prelungiri

UPDATE 22:45 Derby-ul pentru titlul Ligii 1 dintre CFR Cluj şi FCSB s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Culio a deschis scorul dintr-un penalty, în minutul 39, în timp ce Harlem Gnohere a stabilit scorul final în prelungiri, după un assist al lui Planic.


CFR Cluj joacă împotriva celor de la FCSB duminică, de la ora 20.45, iar o victorie o distanţează la cinci puncte de locul doi ocupat de roş-albaştri.  Un mare handicap pentru formaţia roş-albastră este dat de faptul că mijlocaşul de bază al FSCB nu va juca diseară – vezi detalii de ultima oră aici 

UPDATE. Dan Petrescu l-a pierdut pe Camora din cauza unor dureri! Căpitanul clujenilor a fost consultat după amiază de echipa medicală, iar decizia nu i-a picat deloc bine lui Super Dan. În locul lui Camora, va evolua Peteleu! Echipele de start:

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureşan, Peteleu – Djokovic, Hoban – Deac, Culio, Omrani – Ţucudean


UPDATE. Meme Stoica nu renunţă la “viciul” său nici înainte de derby-ul cu CFR! Directorul sportiv al roş-albaştrilor a postat pe instagram o fotografie în care apare alături de alţi oficiali ai FCSB cu mesajul “cafeaua întâi chiar şi în zi de meci”


Astfel, clujenii devin câştigători aproape sigur al titlului de campioană, lucru de care sunt convinse şi casele de pariuri. Cota pentru CFR campioană nu mai sare de 1,80-2,00, adică destul de jos. Pentru aceste case FCSB nu pare a avea puterea de a depăşi echipa clujeană. 

CFR – Steaua LIVE STREAM Liga 1. Dan Petrescu a dezvăluit de cine se teme cel mai mult din echipa lui Nicolae Dică. Petrescu tremură când se gândeşte că va juca împotriva lui Denis Alibec şi face o declaraţie incredibilă la adresa atacantului de la FCSB (TOATE DETALIILE AICI)

CFR Cluj – Steaua LIVE STREAM Liga 1. Video cu fanii clujeni cu o seară înainte de meci!

CFR Cluj – Steaua LIVE STREAM Liga 1. E oficial, meciul din Gruia se va juca cu casa închisă! În ziua meciului nu mai există niciun bilet disponibil, iar stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” îşi va înregistra recordul de asistenţă din acest sezon (TOATE DETALIILE AICI)

CFR Cluj – Steaua LIVE STREAM Liga 1. Fanii celor de la CFR Cluj s-au mobilizat exemplar pentru derby-ul cu FCSB şi au vrut ca şi jucătorii lui Dan Petrescu să fie la fel de determinaţi. De aceea au mers peste ei la antrenamentul oficial. Doar pe FANATIK.RO vedeţi ce s-a întâmplat (TOATE DETALIILE AICI)

CFR Cluj – Steaua LIVE STREAM Liga 1. FCSB are parte de dureri de cap în ceea ce priveşte arbitrajul la meciul cu CFR. Asta pentru că la centrul va fi omul despre care se poate spune că e cel mai mare coşmar al lui Gigi Becali (TOATE DETALIILE AICI)

Tags: