Sport

CFR Cluj pierde și returul cu Steaua Roșie! Sârbii s-au impus cu 2-1, după 4-0 la Belgrad. Ardelenii merg în grupele Conference League. Video

FANATIK.RO vă prezintă detalii legate de meciul CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad, returul play-off-ului Europa League, care are loc joi, 26 august, de la ora 21:30
26.08.2021 | 23:25
CFR Cluj pierde si returul cu Steaua Rosie Sarbii sau impus cu 21 dupa 40 la Belgrad Ardelenii merg in grupele Conference League Video
ADVERTISEMENT
26-08-2021
18:28

CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad 1-2 (Debeljuh 34 / Katai 5, Pavkov 53) (0-4)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

Min. 88 – Intervenție de senzație a lui Bălgrădean! Diony nu reușește din câțiva metri să îl învingă pe portarul ardelenilor.

Min. 78 – O nouă eroare colosală din partea campioanei României! Jonathan Rodriguez a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

Min. 63 – CFR Cluj ratează o lovitură de pedeapsă! Borjan apără execuția lui Deac!

Min. 53 – GOOOL Steaua Roșie Belgrad!!! Sârbii marchează după gafa nou-intratului Bălgrădean! Pavkov este cel care profită!

Min. 34 – GOOOL CFR Cluj!!! Ardelenii egalează prin reușita lui Debeljuh!

Min. 25 – Portarul sârbilor e pus din nou la grea încercare! Acesta îl blochează cu dificultate pe Sigurjonsson!

Min. 23 – Ocazie imensă a campioanei României! Borjan îl blochează in extremis pe Ciprian Deac!

Min. 5 – GOOOL Steaua Roșie Belgrad!!! Katai deschide scorul dintr-o lovitură de pedeapsă!

Min. 1 – A început meciul!

 

26-08-2021
17:22

Echipele de start din CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad

CFR Cluj: Arlauskis – Cr. Manea, D. Ciobotariu, Graovac, Camora – Deac, J. Rodriguez, Sigurjonsson, Costache – Debeljuh, A. Păun; Rezerve: Bălgrădean, Hindrich – Omrani, Chipciu, Latovlevici, Tahiri, Petrila, Guessouma, Alibec, Cestor, Itu; Antrenor: Marius Șumudică

Steaua Roșie: Borjan – Gobeljic, Dragovic, Degenek, Rodic – Kanga, Sanogo, Ivanic – Ben Nabouhane, Katai – Pakvov; Rezerve: Popovic, Gordic – Gajic, Babic, Pankov, Petrovic, Krsticic, Nikolic, Erakovic, Diony, Srnic, Krstovic; Antrenor: Dejan Stankovic

Meciul CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad are loc joi, 26 august, cu începere de la ora 21:30, în cadrul manșei retur a play-off-ului pentru Europa League. Șansele echipei lui Marius Șumudică de a mai spera la un loc în grupele Europa League sunt extrem de mici spre deloc, pentru că în tur sârbii s-au impus categoric, cu scorul de 4-0.

Unde se joacă meciul CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad

Confruntarea CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad se dispută joi, 26 august, de la ora 21:30, pe stadionul campioanei României a ultimelor patru sezoane, doctor Constantin Rădulescu, din cartierul Gruia, dar după dezastrul din tur este de așteptat ca să vină foarte puțină lume la stadion.

ADVERTISEMENT

Este și perioada de final a vacanțelor și concediilor dar și diferența de patru goluri nu îndeamnă suporterii să dea banii pe bilet la un meci în care favoriții lor au doar șanse infime de a întoarce handicapul din tur. Puținii care vor intra pe stadion vor trebui să prezinte dovada vaccinării în schemă completă, ori teste negative PCR 72 ore ori testul rapid de 24 de ore, test antigen.

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad

Partida CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad se joacă joi, 26 august, de la ora 21:30, pe stadionul din Gruia, în manșa retur a play-off-ului Europa League și va fi transmisă exclusiv de postul PRO X. Totodată o mai puteți urmări și pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Este o săptămână departe de căldurile toride la Cluj, cu foarte multe precipitații și chiar pericol de vijelii, dar singura zi pentru care prognoza meteo arată cele mai scăzute șanse de ploaie este joi, 26 august, ziua meciului dintre CFR Cluj și Steaua Roșie Belgrad. O temperatură care va fi în jur de 21 de grade la ora partidei este optimă. La centru va fi un nume mare al arbitrajului european, englezul Michael Oliver.

Ce jucători importanți lipsesc din întâlnirea CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad

Marius Șumudică a primit o veste bună din partea staffului său medical. La returul cu Steaua Roșie Belgrad va putea conta pe serviciile lui Alex Chipciu, refăcut după problema musculară. Rămâne însă indisponibil fundașul central Andrei Burcă, omul care alcătuia sezonul trecut o linie defensivă de netrecut alături de brazilianul Vinicius.

ADVERTISEMENT

Dejan Stankovic nu are nici el motive de îngrijorare pe probleme de natură medicală în lot. Furia și frustrarea sârbilor pentru faptul că nu au jucat play-off-ul Champions League s-a mai dus după ce Sheriff Tiraspol, echipa care i-a scos în turul 3 a executat și pe Dinamo Zagreb, obținând o calificare istorică.

Șumudică merge la atac

Rezultatul partidei din tur nu prea lasă loc de interpretări, în sensul în care ar fi o uriașă minune ca echipa campioană a României să poată întoarce handicapul de patru goluri în fața unui adversar cu blazon respectabil. Marius Șumudică promite însă un joc ofensiv, obiectivul fiind o victorie care să spele rușinea de la Belgrad.

ADVERTISEMENT

Deși va continua să joace doar cu un vârf, cel mai probabil Omrani, Șumi a pregătit o linie de trei în spatele acestuia care are clar valențe ofensive: Păun – Deac – Petrila. Sigurjonsson și Rodriguez vor fi închizătorii, islandezul având capacitatea de a apărea oricând lejer la finalizare sau la assistul decisiv.

Cote la pariuri pentru jocul CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad

Deși Steaua Roșie este calificată 99 la sută după 4-0 în turcasele de pariuri cred că sârbii vor veni să tranșeze disputa și în Gruia. De aceea favorita lor este echipa oaspete, cu o cotă de 2,20. Clujenii au primit cota de 3,40 pentru a reuși măcar succesul de orgoliu iar un gol marcat de ei are cotă 1,45.

Până la această dublă din play-off-ul Europa League CFR Cluj și Steaua Roșie Belgrad se mai întâlniseră doar o dată, dar nu în meci oficial. S-a întâmplat în iunie 2019, în timpul stagiului de pregătire din Austria, într-un joc amical, care a avut însă multe accente de partidă reală, prin intensitatea angajamentelor. A fost 1-1, Vinicius răspunzând în minutul 80 reușitei lui Savic din minutul 67.

 

ADVERTISEMENT