Fotbal intern

CFR Cluj, super lovitură la început de 2020. Dan Petrescu și-a prelungit contractul până în vara anului 2022

04.01.2020 | 16:04
CFR Cluj super lovitura la inceput de 2020 Dan Petrescu sia prelungit contractul pana in vara anului 2022
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a reușit o super lovitură la început de 2020, toate acestea după ce Dan Petrescu a acceptat să își prelungească contractul cu formația din Gruia, chiar dacă a avut mai multe oferte pe final de 2019.

Dan Petrescu și-a prelungit contractul cu CFR Cluj până în vara anului 2022

Dan Petrescu a anunțat că va lua o decizie în ceea ce privește viitorul său, iar antrenorul în vârstă de 52 de ani a cărui contract se încheia pe 30 iunie 2021 a decis să își prelungească înțelegerea până în vara anului 2022.

ADVERTISEMENT

Anunțul că CFR Cluj a reușit să-l convingă pe Dan Petrescu să își prelungească înțelegerea a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a campioanei României. Astfel, ”Bursucul” va sta pe banca ardelenilor în primăvara europeană și va încerca să câștige al 3-lea titlu consecutiv  în Casa Pariurilor Liga 1.

Iată anunțul făcut de CFR Cluj:

”DAN PETRESCU RĂMÂNE LA CFR CLUJ!

Veste excelentă pentru familia CFR-istă la începutul anului 2020! Clubul CFR 1907 Cluj anunță faptul că antrenorul Dan Petrescu și-a prelungit contractul cu echipa noastră!

ADVERTISEMENT

Astfel, tehnicianul care a contribuit la câștigarea ultimelor două titluri de campioană ale CFR-ului și la parcursul extraordinar din competițiile europene din acest sezon, încununat cu o calificare fantastică în primăvara europeană, a semnat o nouă înțelegere cu clubul nostru valabilă până în vara anului 2022.

Suntem extrem de bucuroși că cel mai bun antrenor român al momentului va continua pe banca echipei noastre și sperăm ca împreună să atingem cele mai înalte performanțe și în sezoanele care urmează!

ADVERTISEMENT

Mulțumim, Dan Petrescu!
Hai CFR!”, apare pe pagina oficială a celor de la CFR Cluj.

48 de victorii are Dan Petrescu pe banca CFR-ului

Dan Petrescu a ajuns pentru prima dată pe banca celor de la CFR Cluj pe 10 iunie 2017, după o scurtă aventură la Al Nasr, iar în iunie 2018 a plecat la GZ Hengfeng. După ce a retrogradat cu formația din China, fostul internațional român a decis pe 22 martie 2019 să revină la CFR Cluj.

În primul mandat la CFR Cluj, Dan Petrescu a stat pe banca ardelenilor în 37 de meciuri, perioadă în care campioana României a bifat 23 de victorii, 10 remize și 4 înfrângeri. În al doilea mandat a adunat 47 de meciuri, dintre care 25 s-au terminat cu victoria ardelenilor, 10 la egalitate și 12 au fost pierdute.

ADVERTISEMENT

 

Tags: