Sport

CFR Cluj taxează dur greșelile de arbitraj de la meciurile Rapidului: ”Am înnebunit! Anumite lucruri nu le mai înțeleg”

Cristi Balaj, președintele CFR Cluj, este deranjat de greșelile de arbitraj care i-au fost favorabile Rapidului în acest sezon.
01.02.2023 | 10:50
CFR Cluj taxeaza dur greselile de arbitraj de la meciurile Rapidului Am innebunit Anumite lucruri nu le mai inteleg
CFR Cluj taxează dur greșelile de arbitraj de la meciurile Rapidului: ”Am înnebunit! Anumite lucruri nu le mai înțeleg”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid a remizat, 0-0, la Cluj, cu ”șepcile” roșii, însă gazdele au fost private de o lovitură de pedeapsă. Președintele liderului, CFR Cluj, Cristi Balaj, a taxat dur eroarea, amintind și problemele de la meciul pierdut de trupa lui Petrescu în Giulești.

Cristi Balaj pune tunurile pe arbitri: ”Caută niște detalii prin care încearcă să anuleze niște anumite elemente clare”

În minutul 66 al confruntării dintre U Cluj și Rapid, Onea a avut o intervenție imprudentă la Oancea. Marian Barbu nu a acordat nimic, iar Radu Petrescu și Vlad Bârleanu, care se aflau în camera VAR, nu au intervenit.

ADVERTISEMENT

”Una dintre cele mai clare lovituri de la 11 metri nedate de când avem sistemul VAR. Ei bine, aici, fundașul încearcă să joace mingea.

Din cauza terenului nu-și poate controla alunecarea, și cu piciorul stâng, lăsat în spate, îl ia cu fulgi cu tot pe atacantul celor de la U Cluj. Fault evident!”, a fost verdictul lui Marius Avram.

ADVERTISEMENT

Eroarea a fost taxată dur și de adversarele Rapidului în lupta pentru titlu. ”VAR-ul nu intervine pe noroi”, a fost reacția ironică pe Facebook a lui Mihai Stoica.

În timp ce Gică Popescu, președintele Farului, a atacat și el, virulent, eroarea. ”Am înțeles, e an centenar, dar nu așa! Dumnezeule, ajunge! E sfidare! ”, a spus Popescu.

ADVERTISEMENT

Și în Gruia, greșeala pro-Rapid, a fost comentată acid. Dan Petrescu a reacționat dur: ”De ce dracu’ au mai pus VAR-ul dacă nu ne uităm la el?”.

Președintele clubului din Gruia, Cristi Balaj, a semnalat și el momentul. Amintind și de problemele consemnate la partida jucată de CFR în Giulești.

ADVERTISEMENT

”Am înnebunit după meciul pe care l-am avut în Giulești. Anumite lucruri nu le mai înțeleg, văzând și greșeala de la partida lor (n.r. a Rapidului) cu Universitatea Cluj, mai ales și în contextul meciului cu noi…

Nu înțeleg arbitrii. Ei caută niște detalii prin care încearcă să anuleze niște anumite elemente clare. S-a spus că atacantul a pus piciorul departe de minge pentru a proteja, dar fundașul nu putea să intervină cu acea alunecare.

Ei se leagă de faptul că atacantul a pus piciorul pentru a proteja. Daniel Niculae își apără interesul”, a spus Cristi Balaj, la Fotbal Club.

ADVERTISEMENT
Tags: