Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

CFR Cluj ține cu rivala din oraș la finala Cupei României, Sepsi – U Cluj: “Am beneficia și noi!”. Video Exclusiv

CFR Cluj ţine cu U Cluj în finala Cupei României. Fosta campioană a României ar fi avantajată de un succes al "şepcilor roşii" în lupta pentru Conference League.
24.05.2023 | 13:55
CFR Cluj tine cu rivala din oras la finala Cupei Romaniei Sepsi  U Cluj Am beneficia si noi Video Exclusiv
Secvenţă din confruntarea Sepsi - U Cluj. Sursa. sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Sepsi şi U Cluj vor juca în finala Cupei României. Covăsnenii sunt favoriţi, dar alături de U Cluj vor fi şi CFR Cluj, rivala din oraş, şi Universitatea Craiova, pentru că ar deschide încă un loc în Conference League pentru campionat.

CFR Cluj ține cu rivala din oraș la finala Cupei României, Sepsi – U Cluj: “Am beneficia şi noi indirect!”

U Cluj nu are licenţă de Europa, astfel că o victorie în Cupa României ar face ca locul 3 din campionat să meargă în Conference League şi locul 4 la baraj. Dacă Sepsi se impune, se va califica în Conference League.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj, preşedintele celor de la CFR Cluj, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că echipa sa va susţine rivala din oraş în această finală, mai ales că fosta campioană a României ar fi avantajată:

“În primul rând, sunt clujean în acest moment. În al doilea rând, am beneficia şi noi indirect de o victorie a celor de la U Cluj. Eu zic că ne-a ajutat faptul că Farul a câştigat deja titlul.

ADVERTISEMENT

Noi nu luptăm cu Universitatea Craiova, ci împotriva Farului”

Deja au sărbătorit. Nu mai există acea miză de a obţine neapărat victoria pentru a câştiga campionatul. Este normal. Farul este o echipă care are soluţii. Hagi a demonstrat în meciul de la Craiova. 

Au avut şase absenţe importante, dar tot au fost echipa mai bună. Jocul s-a echilibrat doar după ce a fost eliminat Alibec. Sunt două meciuri în care adversarele nu au avut nicio miză. Vorbim de Sepsi şi de Farul.

ADVERTISEMENT

Noi nu luptăm cu Universitatea Craiova, ci împotriva Farului. Suntem preocupaţi de meciul nostru. Sunt prea mulţi de “dacă”. Ne dorim să fie un spectacol frumos în finala Cupei.

Până la urmă, finala Cupei României reprezintă spectacolul fotbalului românesc. Sunt două echipe valoroase, care au avut o creştere frumoasă în acest sezon şi cred că ar fi trebuit să fie şi cea mai bună brigadă de arbitraj”, a spus Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

VEZI VIDEO: 

ADVERTISEMENT
Tags: