Sport

CFR Cluj, transfer surpriză al unui internațional român pentru ”dubla” cu Lazio: ”Este o prioritate”

CFR Cluj va întâlni Lazio în 16-imile de finală ale Conference League, iar Neluțu Varga vrea să întărească lotul pentru ca ardelenii să aibă șanse la calificare.
07.11.2022 | 17:06
CFR Cluj transfer surpriza al unui international roman pentru dubla cu Lazio Este o prioritate
CFR Cluj va întâlni Lazio în 16-imile de finală ale Conference League, iar Neluțu Varga vrea să întărească lotul pentru ca ardelenii să aibă șanse la calificare. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Patronul campioanei României a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICIîși dorește un adversar facil în Europa, dar sorții au fost total neprietenoși cu echipa lui Dan Petrescu.

Transferul lui Nicolae Stanciu, prioritate pentru CFR Cluj înaintea ”dublei” cu Lazio

La scurt timp după ce a aflat că Lazio este adversarul din Conference League, patronul lui CFR Cluj, Neluțu Varga, a admis că își dorește transferul mijlocașului Nicolae Stanciu, ajuns la începutul anului la Wuhan Three Towns, în China.

ADVERTISEMENT

”Stanciu este o prioritate pentru CFR Cluj! L-am vrut și în ianuarie, așa este. Dar în acel moment nu se putea face transferul. Acum, suntem dispuși să facem un efort. Dar nu orice efort, depinde și de cifre”, a declarat Varga, pentru prosport.ro.

Pe lângă faptul că a dorit să-l aducă la începutul anului, atunci când însă Stanciu a ales să plece în China, CFR a mai avut o încercare nereușită de a-l transfera pe internaționalul român în vârstă de 29.

ADVERTISEMENT

FANATIK a scris în exclusivitate că antrenorul Dan Petrescu l-a pus în fruntea listei de achiziții în vara anului 2020, în încercarea de a forța pătrunderea în grupele Champions League,  însă nici atunci mutarea nu s-a realizat.

Stanciu vrea înapoi în Europa

Nicolae Stanciu a fost achiziționat de Wuhan Three Towns la mijlocul lunii februarie, chinezii plătind 4.000.000 de euro pentru aducerea lui de Slavia Praga. Mijlocașul mai are contract în China până la finalul anului 2024.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul are un sezon fantastic la Wuhan, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai formației care ocupă locul 2 în clasamentul din China. Stanciu a jucat în 18 partide, reușind 8 goluri și 8 pase decisive.

Afirmația lui Neluțu Varga vine la doar o săptămână după ce agentul lui Nicolae Stanciu a lăsat de înțeles că internaționalul român vrea să se întoarcă în Europa, deși prima alegere ar fi o revenire la Slavia Praga.

ADVERTISEMENT

Pavel Zika, care reprezintă firma SPOCS Global Sports ce îl impresariază pe Stanciu, a dezvăluit că mijlocașul român dorește să revină în lotul campioanei Cehiei. ”Stanciu vrea înapoi la Slavia și le-a transmis asta deja”, au fost cuvintele lui Pavel Zika.

ADVERTISEMENT