Fotbal intern

CFR Cluj transferă un atacant din liga a doua italiană? Armando Vajushi a marcat trei goluri în ultimul an și jumătate

29.10.2018 | 14:18
CFR Cluj transfera un atacant din liga a doua italiana Armando Vajushi a marcat trei goluri in ultimul an si jumatate

Campioana României, CFR Cluj este la un pas să transfere un nou jucător. Conform tuttomercatoweb.com, ardelenii vor să aducă în Gruia un atacant din liga a doua italiană. Albanezul Armando Vajushi are 26 de ani și a jucat ultima oară pentru gruparea Avellino. Vârful evoluează în Italia din februarie 2015 când a fost cumpărat de Chievo Verona de la Litex Lovech. Trei ani de zile a petrecut Armando Vajushi în Bulgaria unde a traversat cea mai bună perioadă a carierei. La Lovech, atacantul a înscris pe bandă rulantă și a fost golgheterul echipei.

Albanezul nu a rupt gura târgului – n-a fost folosit deloc în Serie A și un an mai târziu a ajuns, sub formă de împrumut, în liga a doua, la Pro Vercelli. 22 de meciuri a bifat cu două goluri marcate într-un an și jumătate. Problemele financiare ale echipei l-au trimis pe atacant, în a doua parte a sezonului, la Avellino. Un singur gol a înscris și aici.

CFR Cluj transferă un atacant din liga a doua italiană! Vasjuhi pe teren
Armando Vajushi a fost golgheterul celor de la Litex Lovech

CFR Cluj transferă un atacant din liga a doua italiană!

Armando Vajushi a fost o prezență obișnuită la loturile naționale ale Albaniei de juniori și tineret. A jucat de șase ori și pentru reprezentativa de seniori cu un singur gol înscris. Atacantul este evaluat de site-ul de specialitate, transfermarkt.de la șase sute de mii de euro. Cota i-a scăzut dramatic după ce în decembrie 2013, jucătorul era listat la două milioane de euro.

CFR Cluj este prima în clasamentul Ligii 1 Betano! Ardelenii au acumulat 26 de puncte și au două lungimi în plus față de principala urmăritoare, FCSB. Podiumul este întregit de CSU Craiova care e la egalitate cu Viitorul, ambele formații având câte 22 de puncte. Gaz Metan Mediaș și Astra Giurgiu sunt formațiile care încheie prima parte a clasamentului. În lupta pentru play off se mai află și Sepsi care a adunat 19 puncte. Trupa din Sfântu Gheorghe a pierdut ultima etapă, scor 1-2, cu liderul CFR Cluj.

  • 16 goluri a marcat CFR Cluj în această ediție de campionat