Fotbal intern

CFR Cluj – U Craiova 2-3 în play-off. S-a relansat lupta la titlu. Oltenii câştigă în minutul 88 şi sunt la 1 punct de campioană. Video

28.06.2020 | 21:49
CFR Cluj  U Craiova 23 in playoff Sa relansat lupta la titlu Oltenii castiga in minutul 88 si sunt la 1 punct de campioana Video
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova câștigă derby-ul din „Gruia cu CFR Cluj, 3-2. Oltenii au condus cu 2-0 după golurile lui Elvir Koljic (10) și Valentin Mihăilă (56), dar elevii lui Dan Petrescu au revenit prin golurile lui Ciprian Dean (60) și Vinicius (70). În cele din urmă, oltenii au dat lovitura în minutul 88 prin reușita lui Alexandru Cicâldău din minutul 88. U Craiova s-a apropiat la 1 punct de CFR Cluj după victoria din Gruia.. VEZI AICI TOATE FAZELE IMPORTANTE.

CFR Cluj – U Craiova 2-3 (Koljic 9, Mihăilă 55 / Deac 60, Vinicius 70, Cicâldău 88)


UPDATE / Au fost anunţate echipele de start. CFR Cluj foloseşte un prim “11”, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Burcă, Camora – Itu (Petrila 59), Bordeianu (Chipciu 89), Djokovic (Rondon 59) – Deac, Omrani (Traore 89), Costache (Păun 31). Antrenor: Dan Petrescu

U Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu (Vătăjelu 81), Bălaşa (Cosic 81), Acka, Bancu – Nistor (Gustavo 71), Mateiu, Cicâldău – Ivan (Bărbuţ 74), Koljic, Mihăilă. Antrenor: Cristiano Bergodi

ADVERTISEMENT

Arbitri: Istvan Kovacs


FINAL: CFR Cluj – U Craiova 2-3


Min. 87 / Alex Cicâldău a marcat după ce a preluat perfect balonul şi l-a învins pe Arlauskis şi cu ajutorul unei devieri fine a lui Camora.


Min. 70 / Vinicius a egalat cu o lovitură de cap din marginea careului mic.


Min. 60 / Ciprian Deac a redus din diferenţă.


Min. 55 / Valentin Mihăilă a majorat scorul după ce l-a lobat pe Arlauskis din marginea careului.


Min. 46 / A început a doua repriză din CFR Cluj – U Craiova


Pauză / CFR Cluj – U Craiova 0-1


Min. 31 / Valentin Costache a fost înlocuit cu Adrian Păun, iar fotbalistul de 21 de ani a avut o ieşire nervoasă şi a lovit cu pumnul unul dintre panourile de la intrarea spre vestiare.

ADVERTISEMENT

Min. 28 / CFR Cluj a ratat o ocazie uriaşă de a egala. Itu a lovit bara transversală, iar Omrani a încercat să finalizeze printr-o “foarfecă”.


Min. 9 / Elvir Koljic a deschis scorul cu un şut din afara careului. Atacantul bosniac parcurge o perioadă foarte bine şi este la al patrulea gol de la reluarea sezonului.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 28 iunie, ora 20:00 / A început CFR Cluj – U Craiova. Înaintea partidei, jucătorii celor două echipe au ţinut un minut de reculegere în memoria lui Ionuţ Popa.


UPDATE, 28 iunie, ora 19:20 / Jucătorii celor două echipe au ieşit la încălzire.


UPDATE, 28 iunie, ora 16:27 / FANATIK a anunţat în exclusivitate cum va arăta primul “11” al lui CFR Cluj pentru meciul cu U Craiova.


UPDATE, 28 iunie, ora 12:25 / Jucătorii Universităţii Craiova au efectuat o şedinţă de pregătire în hotelul în care sunt cazaţi. Oltenii s-au antrenat într-una dintre săli, aşa cum au făcut deseori atunci când au evoluat în deplasare.


UPDATE, 27 iunie, ora 16:30 / Jucătorii Universităţii Craiova au plecat sâmbătă după-amiază spre Cluj la bordul unei curse charter a companiei Tarom. Oltenii au zburat la cu o aeronavă Airbus A318-111, folosită în special pentru cursele internaţionale. În comparaţie, delegaţia FCSB a făcut deplasarea la Cluj, în urmă cu două săptămâni, cu un avion ATR 72-600, utilizat pentru cursele interne.


O victorie a echipei din Bănie ar reduce distanța la o singură lungime, făcând a doua parte a play-off-ului deosebit de pasionantă. Un egal mai păstrează șanse pentru elevii lui Cristiano Bergodi, dar evident ele vor fi mai mici. Succesul Clujului ar mări ecartul la șapte puncte și în proporție de 99 la sută am putea vorbi despre cel de-al treilea titlu consecutiv în Gruia.

Clujul a învins pe FCSB cu 1-0 acasă, dar după un meci slab, în care portarul Arlauskis are cele mai mari merite în obținerea celor trei puncte și apoi s-a impus cu 2-0 la Botoșani, după o evoluție mult mai bună. Craiova a obținut două victorii acasă trase la indigo, scor 2-1, cu Astra, în ultimul minut și cu Botoșani.

CFR Cluj – Craiova Live Stream Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus

Partida CFR Cluj – Craiova se joacă duminică, 28 iunie, de la ora 20:00, pe stadionul din Gruia, în cadrul etapei a 5-a din play-off și va fi în centrul atenției inclusiv pentru posturile TV care transmit meciurile din Liga 1: Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus. Puteți intra și pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări marele meci la titlu în format LIVE VIDEO.

La CFR Cluj aproape sigur va reveni între buturi Giedrius Arlauskis, care a fost anunțat accidentat la Botoșani, lăsând locul lui Otto Hindrich, un puști de 17 ani. În rest Dan Petrescu poate folosi cea mai bună echipă, din care va lipsi din nou George Țucudean, care și el a ales să se despartă de Cluj.

Dan Petrescu are un singur semn de întrebare asupra formulei de echipă

Dan Petrescu are un singur semn de întrebare legat de atacul pe care îl va trimite pe teren. Billel Omrani nu pare a fi în formă, judecând după evoluțiile din primele două meciuri și nu ar fi exclus ca Mario Rondon să apară din primul minut.

Clujenii dezmint existența unor probleme financiare, conform cărora s-ar fi împrumutat la o bancă pentru a plăti salariile jucătorilor și spun că dimpotrivă acestea au fost achitate anticipat cu 14 zile, tocmai pentru ca toată lumea să se poată concentra pe finalul de sezon.

Spectacol surpriză făcut de suporterii olteni echipei

La Craiova atmosfera este extraordinară, suporterii au făcut o mare surpriză echipei venind la cantonament și făcând o demonstrație de efecte pirotehnice cu totul specială. Și patronul clubului, Mihai Rotaru, e optimist, declarând că se merge la Cluj pentru trei puncte.

Însă Cristiano Bergodi este mai puțin euforic, recunoscând că echipa nu e încă în parametrii optimi, având momente bune și altele mai puțin bune. În plus, e îngrijorat de apărare, care a slăbit mult în iarnă, prin plecările lui Ferreira, Martic și Dielna.

Vladimir Screciu a revenit la Craiova și a semnat pe cinci ani

Fundașii centrali Stephane Acka și Mihai Bălașa au acuzat anumite probleme medicale după meciul cu Botoșani, dar stafful medical l-a liniștit pe Bergodi, spunându-i că îi va avea pe ambii la dispoziție. În plus, de la 1 iulie Craiova are un jucător nou, care poate evolua și ca fundaș central și ca mijlocaș la închidere, fostul ei jucător Vladimir Screciu revenind acasă și semnând pe cinci ani, după o experiență de coșmar în Belgia, la Genk.

Bookmakerii merg pe experiența Clujului, căruia îi acordă cotă de 1,90 la victorie, față de 4,50 pentru olteni. Un gol al acestora în Gruia valorează 1,60. Craiova a obținut două victorii la Cluj de la apariția în prima ligă, în 2015 și 2017.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – Universitatea Craiova: 2,25 este cota pentru “peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT